• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rea στην κορυφή της βαθμολογίας!
Ο νικητής της Imola έφτασε τους 139 βαθμούς!
Νέα 13/05/2014 - 14:00

Ο Jonathan Rea, ο 27χρονος οδηγός της Pata Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τους δυο αγώνες στην Imola, ενώ και στις δυο περιπτώσεις σημείωσε τον ταχύτερο γύρο!

 

Έτσι, ο Rea πέρασε μπροστά στη βαθμολογία των αναβατών, με τον Sykes να τον ακολουθεί με τέσσερεις βαθμούς διαφορά.

 

"Ήταν ένα τέλειο Σ/Κ για εμένα! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πετύχαινα διπλή νίκη εδώ! Ήξερα όμως ότι θα ήμασταν δυνατοί, διότι η Imola είναι μια πίστα που μ' αρέσει και ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα μου", σχολίασε.

 

"Φυσικά το Σ/Κ ήταν τέλειο και για την ομάδα, με τον Lorenzo (σ.σ. Zanetti) να κερδίζει τον πρώτο του αγώνα στα Supersport και του αξίζουν συγχαρητήρια", πρόσθεσε.

 

"Τώρα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα για να πάμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο Donington Park. Πραγματικά λατρεύω την κάθε στιγμή πάνω στη μοτοσυκλέτα και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη σκληρή δουλειά τους".

 

Ο Jonathan Rea - μετά τη διπλή του επιτυχία στην ιταλική πίστα - έχει τρεις νίκες στη σειρά και θα έχει την ευκαιρία φέτος να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ, που είναι τέσσερεις νίκες σε μια σεζόν (2010). Εκείνη την περίοδο είχε πάρει και την καλύτερή του θέση στο Πρωτάθλημα, που ήταν η τέταρτη!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Video από την Τρίπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Dovi και Crutchlow στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα