• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Δεν περίμενα την 7η θέση
Το πρόβλημα ήταν στην πίσω ανάρτηση και στις αλλαγές που κάναμε
Νέα 21/05/2014 - 10:35

Ο Stefan Bradl πήρε την έβδομη θέση και 9 επιπλέον βαθμούς στην πίστα του Le Mans την Κυριακή που μας πέρασε, ένα αποτέλεσμα όμως που δεν άφησε ικανοποιημένο τον Γερμανό αναβάτη της LCR Honda.

 

Ο Bradl έχει ως στόχο να πλησιάζει τις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο. Στον πέμπτο αγώνα της χρονιάς, στη γαλλική πίστα, ο Γερμανός έκανε καλή εκκίνηση και για μερικούς γύρους έδινε μάχες με τους μπροστά.

 

Ωστόσο γρήγορα ο ρυθμός του έπεσε, ενώ πέρα από το γεγονός ότι ανάρρωνε από εγχείριση arm pump, ο ίδιος μίλησε και για μερικά προβλήματα με το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του.

 

«Ειλικρινά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος σήμερα, διότι η έβδομη θέση δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Ενδεχομένως το πρόβλημα να έγκειται στην αλλαγή που κάναμε μετά το ζέσταμα. Συγκεκριμένα αλλάξαμε τις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης, σε μια προσπάθεια να έχουμε καλύτερη πρόσφυση».

 

«Ήταν λάθος επιλογή, διότι στην αρχή ήμουν πολύ γρήγορος με το φρέσκο ελαστικό, όμως μετά από έξι ή εφτά γύρους δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πίσω ελαστικό στις εξόδους των στροφών».

 

«Προσπάθησα να κερδίσω κάτι στα φρένα, αλλά τότε έβρισκα το όριο με το μπροστινό κι έτσι ο Pol και ο Alvaro με πέρασαν. Στη συνέχεια δεν μπόρεσα να βρω το ρυθμό μου και τερμάτισα έβδομος. Ανυπομονώ για το Mugello, διότι είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και θέλω να πετύχω κάτι καλύτερο εκεί», σχολίασε ο Bradl.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3 ΕΔ1: Ξεχώρισε ο Rins

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Redding στο Isle of Man ΤΤ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα