• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3 ΕΔ1: Ξεχώρισε ο Rins
Πίσω του οι Miller-Marquez, 10ος ο Fenati
Νέα 30/05/2014 - 12:20

Πάνω από τη συννεφιασμένη πίστα του Mugello, ο Alex Rins κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 που άνοιξαν την αυλαία του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Ως είθισται οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας είναι αυτοί που βγαίνουν πρώτοι στην πίστα, όπου τους υποδέχτηκαν τα πολλά σύννεφα χωρίς ευτυχώς να βρέξει στη συνέχεια. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει πιο μετά το μεσημέρι. Ο Rins με τον προτελευταίο του γύρο έβαλε την Honda του στην πρώτη θέση, δύο δέκατα μπροστά από τους Jack Miller και Alex Marquez που ακουλουθούν.

 

Ο Efren Vazquez έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Brad Binder που εντυπωσίασε και ήταν η καλύτερη Mahindra, 56 χιλιοστά του δευτερολέπτου πάνω από το χρόνο του Miguel Oliveira, της δεύτερης Mahindra που βρέθηκε στη δεκάδα.

 

Ο πρώτος Ιταλός είναι ο Niccolo Antonelli - στην έβδομη θέση - μιας και το δίδυμο του Valentino Rossi - Romano Fenati και Francesco Bagnaia - κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, καταλαμβάνοντας την 10η και 9η θέση αντίστοιχα. Ο Guevara πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση.

 

Ο Θανάσης Σίσσης πήρε την 22η θέση, με τον Ελληνοαυστραλό οδηγό να ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα, σε μια πίστα πάντως που παραδοσιακά τον δυσκολεύει.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello ΕΔ1: Ξεκίνησε καλά ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίπολη με θετικές εκπλήξεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα