• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ1: Ξεκίνησε καλά ο Marquez
Πίσω του τρεις Ιταλοί, με τον Rossi μπροστά από Iannone και Dovi!
Νέα 30/05/2014 - 12:52

Με το δεξί ξεκίνησε τις προσπάθειές του στην πίστα του Mugello - για τον έκτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP - ο Marc Marquez, ο οποίος στο τέλος των πρώτων ελεύθερων δοκιμών άρπαξε την πρώτη θέση από τον Valentino Rossi!

 

Ο τελευταίος - ο οποίος την Κυριακή θα πάρει μέρος στο 300ο του αγώνα - ήταν από την αρχή αποφασισμένος για καλούς χρόνους και στα μέσα περίπου του 45λεπτου έγραψε το 1:48.386 που έμελε να ήταν ο δεύτερος καλύτερος χρόνος του πρωινού.

 

Πίσω από τον Ιταλό σούπερ σταρ, ακολουθούν δυο συμπατριώτες του: ο Andrea Iannone και ο Andrea Dovizioso! Ο πρώτος συνεχίζει να είναι πολύ δυνατός στον ένα γύρο και ήταν η καλύτερη Ducati το πρωί, κρατώντας για 84 χιλιοστά πίσω του τον συνονόματό του Dovizioso.

 

Στην πεντάδα ο Jorge Lorenzo, ο οποίος βελτιώθηκε προς το τέλος και κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την τέταρτη θέση, για να τον ρίξει στην πέμπτη ο Dovi με τον καλό προτελευταίο γύρο του. Βελτιωμένος στο τέλος ήταν και ο Aleix Espargaro, ο οποίος σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Stefan Bradl ήταν έβδομος, μπροστά από τον Cal Crutchlow, ο οποίος είχε φτάσει ως και την πέμπτη θέση. Το πρόσφατο τεστ που έκανε η ομάδα της Ducati στην πίστα του Mugello, δείχνει να δίνει ένα μικρό προβάδισμα, τουλάχιστον - για την ώρα - στον Iannone και στον Dovizioso. Τη δεκάδα έκλεισαν ο Bautista - είχε μια πτώση - και ο Bradley Smith.

 

Ο τελευταίος βρισκόταν πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Pol Espargaro, ο οποίος όμως έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε, καταστρέφοντας την Μ1. Βγήκε στην πίστα με τη δεύτερή του μοτοσυκλέτα κι έκανε τον 12ο καλύτερο χρόνο. Ένα δέκατο πιο μπροστά του, ο Dani Pedrosa ο οποίος είναι εκτός δεκάδας (11ος) και αν πράγματι βρέξει το μεσημέρι στην ιταλική πίστα, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον Ισπανό.

 

Εντύπωση προκαλεί η τελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται ο Nicky Hayden που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του. Ο Danilo Petrucci αν και ήταν να επιστρέψει στη δράση αυτό το Σ/Κ, εν τούτοις οι γιατροί δεν του έδωσαν το οκ να ανέβει στη μοτοσυκλέτα του.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2 ΕΔ1: Στο τέλος 1ος ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3 ΕΔ1: Ξεχώρισε ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα