• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2 ΕΔ1: Στο τέλος 1ος ο Rabat!
Έξι χιλιοστά πίσω του ο Cortese, 3ος ο Luthi, 11ος ο Kallio!
Νέα 30/05/2014 - 13:22

Τα τελευταία λεπτά ήταν συναρπαστικά και αυτά που ξεσήκωσαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην πίστα του Mugello, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των οδηγών της Moto2.

 

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Thomas Luthi έδειχνε δυνατός και ικανός να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1, ωστόσο δεν κατάφερε να βελτιωθεί στο τέλος και πρώτα ο Cortese και στη συνέχεια ο Rabat, κατάφεραν να τον περάσουν!

 

Οι δυο τελευταίοι έδωσαν «μάχη» με το χρονόμετρο, από την οποία βγήκε νικητής ο Tito Rabat, αφήνοντας έξι χιλιοστά πίσω του τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3 το 2012. Τρία δέκατα πιο πίσω, ο Jonas Folger, με τον De Angelis να κλείνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Ο Mattia Pasini είχε ξεκινήσει καλά στην αρχή και στα μέσα της διαδικασίας έκανε τον καλύτερό του χρόνο, ωστόσο στη συνέχεια δεν βελτιώθηκε κι έμεινε στην έκτη θέση. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Luis Salom σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση, με διαφορά περίπου εφτά δέκατα από την κορυφή, αλλά και πάνω από τέσσερα δέκατα μπροστά από τον Maverick Vinales που έμεινε χαμηλά, στην 14η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Simone Corsi, Jordi Torres και Marcel Schrotter, με τον τελευταίο να αφήνει στην ενδέκατη θέση για μόλις 10 χιλιοστά, τον θριαμβευτή των δυο τελευταίων αγώνων Mika Kallio.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3 ΕΔ2: Ο Marquez 1 χιλ. μπροστά από τον Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello ΕΔ1: Ξεκίνησε καλά ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα