• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίπολη με θετικές εκπλήξεις
Η ΟΜΑΔΑ65 πάει να κάνει τη διαφορά!
Νέα 30/05/2014 - 00:44

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ.  

Οδός: Πλάτωνος 30, Ίλιον

Τηλ: 210 5062753 - 6948 300366

site: www.team65.gr

mail: infoteam65@yahoo.gr

 

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

 

Παρά τα τεράστια φυσικά και «τεχνητά» εμπόδια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, τελικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου ο 2ος αγώνας του ΠΠΤΜ 2014 θα διεξαχθεί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Παρά το εξαιρετικά μικρό χρονικό περιθώριο που είχαμε για να προετοιμάσουμε το συγκεκριμένο αγώνα, η ομάδα μας όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα προσπαθεί με μια σειρά ενεργειών να βελτιώσει τη μορφή του ΠΠΤΜ σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών αλλά και ασφάλειας.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου (Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή) στο χώρο του αεροδρομίου θα υπάρχει υπαίθρια καφετέρια – εστιατόριο για τους αγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές.

Επίσης, για τους φίλους μοτοσυκλετιστές θα έχει διαμορφωθεί parking μοτοσυκλετών εντός της ασφάλτινης περιοχής.

 

Ειδικότερα για τους αγωνιζόμενους, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία Infomega, επίσημο χρονομέτρη για τον συγκεκριμένο αγώνα, πέραν της κλασικής χρονομέτρησης που ξέραμε έως τώρα, θα υπάρχει η δυνατότητα και της επιμέρους χρονομέτρησης (split).

Κατά μήκος όλης της διαδρομής της πίστας και ειδικότερα στα σημεία επικινδυνότητας θα τοποθετηθούν ειδικά πλαστικά προστατευτικά (jersi).

Τέλος, για 1η φορά σε αγώνα ταχύτητας θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο (live streaming), σε υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του Σαββάτου.

 

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Βρισκόμαστε σε εγρήγορση και συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση του ΠΠΤΜ.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου «ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ» στην Τρίπολη.

 

Με εκτίμηση

Για την ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto3 ΕΔ1: Ξεχώρισε ο Rins

« Προηγούμενο άρθρο

MiniGP1: Φοβερό θέαμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα