• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MiniGP1: Φοβερό θέαμα
Νικητής ο Παπανικολάου, έκλεψε τις εντυπώσεις ο Περιστεράς!
Νέα 30/05/2014 - 00:31

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η κατηγορία MiniGP1 είναι ό,τι καλύτερο είδαμε από την ΑΜΟΤΟΕ, μια κατηγορία που απευθύνεται πραγματικά στο αγωνιστικό μέλλον της χώρας μας στην Ταχύτητα.

Παιδιά από 9-14 χρόνων, δίνουν το παρόν και στο Kartodromo των Αφιδνών όχι μόνο έδωσαν ένα αυχάριστο τόνο στην όλη ατμόσφαιρα του Αγώνα, αλλά εντυπωσίασαν με την ωριμότητα με την οποία αντιμετώπισαν τις προκλήσεις του συναγωνισμού!

Φοβερά προσπεράσματα, αλλά και συναρπαστικές μάχες έκαναν όλους τους θεατές να καταχειροκροτήσουν τους λιλιπούτειους πιλότους, που μέσα στην πίστα είχαν μετατραπεί σε “άγριους” μαχητές!

 

Αρχικά ο Παναγιώτης Γκιζίνος (γυιός του αγωνιζόμενου στα STK Άρη) με MonsterPRO Z155, πήρε προβάδισμα στην εκκίνηση και για μερικούς γύρους κράτησε την πρώτη θέση, παρά τις επιθέσεις του Χρήστου Παπανικολάου που οδηγούσε μια από τις Honda NSF100 του Training Camp του Γιάννη Μπούστα. Ο Παπανικολάου έκανε ένα θαυμάσιο πέρασμα από εσωτερική στην είσοδο της 11ης αριστερής ανηφορικής στροφής της πίστας και ο Γκιζίνος αντέδρασε ιδιαίτερα ψύχραιμα, μένοντας 2ος.

Χρήστος Παπανικολάου
Χρήστος Παπανικολάου

Ο Παπανικολάου με πολύ καλό ρυθμό και άψογο στυλ “έγραψε” 57.638, έναν θαυμάσιο χρόνο και πήρε τη νίκη. Ο 11χρονος Γκιζίνος κράτησε πολύ καλό ρυθμό και με ταχύτερο γύρο 58.184 έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Μοναχικό αγώνα έκανε στην 3η θέση ο Κωνσταντίνος Καραμάνης με μια IMR GP150, που πέτυχε 1:00.602.

 

Λίγο πιο πίσω έγινε Η μάχη της ημέρας!

Ο 9χρονος Ιωάννης-Κωνσταντίνος Περιστεράς (Honda NSF100) είχε σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα στη ρόδα του τον μαχητικό Νίκο Ελευθεριάδη (IMR 155) και οι επιθέσεις ήταν συνεχείς. Στον τελευταίο γύρο στην έξοδο της 11 οι δύο μοτοσυκλέτες βρέθηκαν δίπλα-δίπλα και τελικά ο Περιστεράς έστριψε πρώτος στην επόμενη αριστερή, κερδίζοντας την 4η θέση, κάτω από “έξαλλους” πανηγυρισμούς του πατέρα του Νίκου (τρέχει στα SS). Ο Ελευθεριάδης έκανε και αυτός φοβερό αγώνα. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός Περιστεράς είχε γιορτάσει λίγο πριν τον αγώνα τα γενέθλια του στην τέντα της ομάδας!

Κωνσταντίνος Καραμάνης
Κωνσταντίνος Καραμάνης

Αρκετά πιο πίσω ο Γιώργος Φράγκος που σιγά-σιγά θα φτάσει τα πιο έμπειρα παιδιά!

 

Κωνσταντίνος Περιστεράς - Νίκος Ελευθεριάδης
Κωνσταντίνος Περιστεράς - Νίκος Ελευθεριάδης
Παπανικολάου - Μπούστας
Παπανικολάου - Μπούστας

Επόμενο άρθρο »

Τρίπολη με θετικές εκπλήξεις

« Προηγούμενο άρθρο

Ξυπνούν μνήμες 2006 για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα