• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington ΕΔ2: Πρώτο χρόνο ο Giugliano!
Ακολούθησαν οι Baz και Lowes, τέταρτος ο Sykes
Νέα 23/05/2014 - 22:14

Ο Davide Giugliano θέλει να αφήσει πίσω του τον απογοητευτικό προηγούμενο γύρο μέσα στην πατρίδα του και κατάφερε - στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά του Donington Park - να πάρει την πρώτη θέση!

 

Ο άσος της Ducati κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να κάμψει την όποια αντίσταση και με το 1:28.082δ έριξε σημαντικά - περίπου δυο δευτερόλεπτα - τον πρωινό του χρόνο.        

 

Οι διαφορές των τριών πρώτων ήταν στο ένα δέκατο, με τον Loris Baz να συνεχίζει δυνατά στην αγγλική πίστα, ακολουθούμενος από τον Alex Lowes που «παίζει» εντός έδρας.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tom Sykes και ο Sylvain Guintoli ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. Απογοητευτικός ο Marco Melandri, έπεσε στη δέκατη θέση μιας και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από το πρωί.

 

Δεν ήταν ο μόνος, καθώς και οι Toni Elias, Claudio Corti, Bryan Staring και Geoff May δεν κατέβασαν χρόνους. Ανάμεσα στον Guintoli και τον Melandri ήταν ο Eugene Laverty, ο διπλός νικητής της Imola και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Jonathan Rea, ο Leon Haslam και ο Chaz Davies.

 

Τα δεύτερα ελεύθερα διακόπηκαν για μερικά λεπτά, ώστε να καθαριστεί η πίστα μετά από πτώση του Jeremy Guarnoni.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Ταχύτερος όλων ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ #55 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΗ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα