• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: Ταχύτερος όλων ο Sykes!
Ο μόνος κάτω από το όριο του 1:28!
Νέα 23/05/2014 - 22:40

Σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα του Donington Park, τα τρίτα ελεύθερα ολοκληρώθηκαν αργά σήμερα το απόγευμα, με τον Tom Sykes να παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός και να παίρνει την πρώτη θέση!

 

Ο Βρετανός φύλαξε το καλύτερο για το τέλος και κατάφερε να είναι ο μοναδικός αναβάτης που έπεσε το όριο του 1:28, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:27.840δ.

 

Ο Sykes - ο οποίος πέρυσι είχε κερδίσει και στους δυο αγώνες στην Αγγλία - άφησε στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων τον Davide Giugliano, ο καλύτερος χρόνος του οποίου ήρθε στα δεύτερα ελεύθερα.

 

Βελτιωμένος στις ελεύθερες δοκιμές 3, ο Sylvain Guintoli ήταν ο τρίτος ταχύτερος - πάντα στα συνδυασμένα αποτελέσματα - μπροστά από τον Loris Baz, ο οποίος μένει κοντά στην κορυφή χάρη στο χρόνο του από τις ΕΔ2. Ο Γάλλος έριξε τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη στροφή της πίστας.

 

Πιο πίσω συναντούμε τους Alex Lowes, Marco Melandri και Eugene Laverty. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jonathan Rea, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο κι έμεινε μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Leon Haslam.

 

Τη δεκάδα έκλεισε, παρά την πτώση του, ο Chaz Davies, εξασφαλίζοντας ότι οι πέντε πρωτοπόροι κατασκευαστές έχουν τους δυο αναβάτες τους στη δεκάδα.

 

Στην SP1 που θα διεξαχθεί αύριο, τον πρώτο λόγο έχουν οι Niccolo Canepa πάνω στην EVO Ducati του και ο Leon Camier (EVO BMW), που έκαναν τον ενδέκατο και δωδέκατο χρόνο στα τρίτα ελεύθερα.

 

Δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Cuzari μιλά για το μέλλον του A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington ΕΔ2: Πρώτο χρόνο ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα