• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Φέτος ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα!
Θέλει να ξεχάσει το περσινό Σ/Κ στο Mugello
Νέα 28/05/2014 - 09:45

Ο Marc Marquez τονίζει ότι ο ανταγωνισμός στο Mugello θα είναι σκληρότερος από ποτέ φέτος, την ώρα που ο ίδιος θέλει να ξεχάσει το περσινό - όλο πτώσεις - Σ/Κ στην ιταλική πίστα!

 

Στο Mugello άλλωστε, ήταν και η μοναδική φορά που έπεσε σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, με τον 20χρονο τότε Ισπανό να πέφτει προς το τέλος του αγώνα κι ενώ ήταν στη δεύτερη θέση! Τις δυο προηγούμενες ημέρες είχε κι άλλες πτώσεις, με αποκορύφωμα την τρομακτική του πτώση με πάνω από 320 χλμ/ώρα στο τέλος της μεγάλης ευθείας!

 

Πέρα από τις άσχημες αναμνήσεις, θα έχει να αντιμετωπίσει έναν Jorge Lorenzo που έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στην ιταλική πίστα, έναν Dani Pedrosa που πάντα κάνει καλές εμφανίσεις εκεί και φυσικά τον Valentino Rossi ο οποίος συμπληρώνει 300 GP στον Κυριακάτικο αγώνα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να χαρίσει έντονες συγκινήσεις στους χιλιάδες οπαδούς του που θα γεμίσουν την πίστα!

 

«Το Mugello είναι μια ιδιαίτερη πίστα, μια από τις πιο δύσκολες στο ημερολόγιο αγώνων και δυσκολευτήκαμε πολύ εκεί πέρυσι», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός της Repsol. «Είχα πολλές πτώσεις όλο το Σ/Κ και ακόμα μια στον αγώνα. Τώρα έχω ένα χρόνο εμπειρίας κι ελπίζω όλα να κυλήσουν πιο ομαλά για εμάς εκεί».

 

«Ξέρω ότι ο Valentino θα είναι πολύ δυνατός στον εντός έδρας αγώνα του, ο Jorge έχει κερδίσει εκεί τα τελευταία τρία χρόνια και ο Dani είναι πάντα πολύ γρήγορος στο Mugello. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αν δεν καταφέρουμε να χτυπήσουμε τη νίκη, πρέπει να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να βελτιωθώ στις κατατακτήριες!

« Προηγούμενο άρθρο

Δελτίο Τύπου Νότη Παπαπαύλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα