• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Να βελτιωθώ στις κατατακτήριες!
Το 2010 η τελευταία φορά που κέρδισε στο Mugello ο Ισπανός
Νέα 28/05/2014 - 11:23

Ο Dani Pedrosa θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές κάθε Σαββάτου, ενώ παράλληλα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να γίνει αυτός ο πρώτος αναβάτης που θα σπάσει το σερί νικών του ομόσταυλού του Marc Marquez, στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Ο βετεράνος Ισπανός, ο οποίος ήταν πέμπτος στον προηγούμενο γύρο του Le Mans έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα πρόσφυσης, δυσκολεύεται πολύ φέτος στις κατατακτήριες, με καλύτερή του θέση τη δεύτερη στο Τέξας και χειρότερή του την 9η στην Γαλλία.

 

«Το Mugello είναι μια πολύ γρήγορη πίστα με πολλές γρήγορες στροφές κι έτσι είναι πολύ σημαντικό το να βρεις το ιδανικό set-up. Παράλληλα και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ιδιαίτερη εκεί και ο καιρός είναι συνήθως εξαιρετικός κι έτσι ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να αγωνιστώ μπροστά σε όλους τους φιλάθλους».

 

«Στους τελευταίους αγώνες ο ρυθμός μου ήταν καλός, αλλά ελπίζω να βελτιωθώ στις κατατακτήριες», δήλωσε ο Dani, ο οποίος το 2010 κέρδιζε για τελευταία φορά στην πίστα του Mugello. Ο Pedrosa είναι δεύτερο στη βαθμολογία, 42 βαθμούς πίσω από τον Marquez και μόλις 2 μπροστά από τον Rossi!

 

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Φέτος ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα