• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: To Mugello ταιριάζει στην M1
Smith: Η Yamaha ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής στο Mugello!
Νέα 28/05/2014 - 15:28

Με τη δράση να ξεκινά την Παρασκευή το πρωί, για τον έκτο γύρο της φετινής σεζόν, οι δυο αναβάτες της Monster Tech 3 ανυπομονούν να βρεθούν στην πίστα του Mugello!

 

Ο Pol Espargaro είχε μια καταπληκτική παρουσία στον προηγούμενο γύρο του Le Mans, όταν και ο rookie στην κατηγορία πήρε την τέταρτη θέση στον αγώνα - την καλύτερη της καριέρας του - έχοντας ξεκινήσει για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά του grid εκκίνησης.

 

«Ανυπομονώ να οδηγήσω στο Mugello, σε μια πίστα που μ’ αρέσει και ταιριάζει στην YZR-M1 λόγω των γρήγορων στροφών. Παρ’ όλα αυτά όλα δείχνουν ότι θα βρέχει το Σ/Κ και αυτό θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς δεν έχω οδηγήσει στο βρεγμένο με MotoGP μοτοσυκλέτα».

 

«Όπως πάντα θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται, ειδικά στο βρεγμένο και να στήσω όσο καλύτερα γίνεται τη μοτοσυκλέτα γι’ αυτή την τεχνική και απαιτητική πίστα», σχολίασε ο Pol Espargaro.

 

Από την πλευρά του, ο Bradley Smith δήλωσε: «Μ’ αρέσει πολύ η φύση της πίστας, συν του ότι η Yamaha είναι ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής στο Mugello. Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλά εδώ».

 

Επόμενο άρθρο »

«Προσγειωμένος» ο Bautista στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Η ιστορία των GP στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα