• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είναι ζήτημα τιμής!
300 GP συμπληρώνει ο θρύλος στο Mugello!
Νέα 28/05/2014 - 16:46

Ο Valentino Rossi θα φτάσει τα 300 GP στην καλύτερη δυνατή πίστα που θα μπορούσε να ονειρευτεί: στο Mugello!

 

Η καριέρα του Ιταλού σούπερ σταρ ξεκίνησε το 1996 στα 125cc, όταν έπαιρνε την έκτη θέση στο πρώτο του GP στην πίστα Shah Alam της Μαλαισίας! Ο Vale έκτοτε ξεκίνησε σε άλλους 298 αγώνες - σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - κατακτώντας 9 Τίτλους, 106 νίκες, 186 βάθρα, 59 pole positions και 88 ταχύτερους γύρους!

 

Βάσει στατιστικών - και όχι μόνο - ο Rossi θεωρείται και είναι το σημείο αναφοράς του συναρπαστικού αθλήματος του MotoGP, ο αναβάτης σύμβολο του Πρωταθλήματος αν και έχει πάρει μόλις μια νίκη από το τέλος του 2010 μέχρι και σήμερα.

 

Πάντως στο Mugello η μάχη για την πρώτη θέση είναι «θέμα τιμής» για τον Rossi, ο οποίος κυριαρχούσε στην ιταλική πίστα από το 2002 μέχρι και το 2008 με συνεχόμενες νίκες! Επιπρόσθετα, η εξαιρετική παρουσία του Lorenzo τα τρία τελευταία νικηφόρα χρόνια στο Mugello, δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία στον Vale ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικός πάνω στην Yamaha του.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στο Mugello. Είναι μια όμορφη πίστα και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου Σ/Κ σε κάθε σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι βαθμοί της νίκης είναι 25, όπως σε κάθε άλλον αγώνα, αλλά στο Mugello είναι ζήτημα τιμής...».

 

«Ο Jorge έχει κερδίσει εδώ τα τρία τελευταία χρόνια με Yamaha, κάνοντας φανταστικούς αγώνες και αυτό σημαίνει ότι η Μ1 είναι πολύ ανταγωνιστική εδώ».

 

Τέλος, ο Vale μίλησε και για το γεγονός ότι συμπληρώνει 300 GP στο αγαπημένο του Mugello! «Δεν είμαι και πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, διότι το γεγονός αυτό σημαίνει ότι γέρασα πια!», είπε στην αρχή αστειευόμενος και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος διότι είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ και είμαι πολύ γρήγορος. Θα σας δω στο Mugello

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα έρθει η αναγέννηση στο Mugello;

« Προηγούμενο άρθρο

«Προσγειωμένος» ο Bautista στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα