• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα έρθει η αναγέννηση στο Mugello;
Στην πίστα που έχει κερδίσει τα τρία τελευταία χρόνια!
Νέα 29/05/2014 - 09:50

Σε μια σεζόν που έχει ξεκινήσει πραγματικά με πολύ απογοητευτικό τρόπο για τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία, Jorge Lorenzo, ο έκτος γύρος Πρωταθλήματος στο Mugello είναι η ευκαιρία του για μια αλλαγή πλεύσης, όσον αφορά στα αποτελέσματα.

 

Με ένα μόλις βάθρο στο ενεργητικό του φέτος και με διαφορά από την κορυφή που έφτασε τους 80 βαθμούς, ο Lorenzo έφτασε στην ιταλική πίστα ελπίζοντας σε ένα δυνατό αποτέλεσμα, που θα σημάνει τη φετινή του αγωνιστική αναγέννηση.

 

Ο Jorge άλλωστε, έχει κερδίσει στην πίστα του Mugello τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ η δομή της και οι γρήγορες στροφές ταιριάζουν στην Yamaha του Ισπανού. Βέβαια ο ίδιος έχει χάσει εν πολλοίς την εκπληκτική του ταχύτητα μέσα στις στροφές, ελέω της μειωμένης πρόσφυσης των νέων ελαστικών της Bridgestone.

 

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ξεχάσω το τι έγινε στο Le Mans. Εκεί δεν ένοιωθα καθόλου καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και επιπλέον πρέπει να σκεφτόμαστε το μέλλον. Ποτέ δεν θα παραδώσω τα όπλα και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, ώστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή μας».

 

«Τώρα πάμε να επισκεφτούμε μερικές πολύ καλές πίστες για εμένα και θεωρώ ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για την πρώτη μας φετινή νίκη».

 

«Αυτό θα ήταν ιδανικό για όλους μας! Στο Mugello αυτό το σενάριο είναι ιδανικό, μιας κι έχω καλές αναμνήσεις εκεί. Είναι μια ιδιαίτερη πίστα και η δομή της είναι φανταστική για το στυλ οδήγησής μου. Ευελπιστώ να βρούμε το δρόμο μας στην Τοσκάνη», σχολίασε ο Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μας ταιριάζει το Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι ζήτημα τιμής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα