• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μας ταιριάζει το Mugello!
Crutchlow: Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα...
Νέα 29/05/2014 - 10:22

Αυτή την εβδομάδα, σ’ έναν από τους πλέον αναμενόμενους γύρους του ημερολογίου αγώνων του MotoGP, οι αναβάτες της Ducati φτάνουν στην πίστα του Mugello, στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους!

 

Για τους δυο οδηγούς των κόκκινων, το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα έχουν τη θερμή υποστήριξη των Ducatisti που θα γεμίσουν για μια ακόμα φορά την κερκίδα της Ducati, στη στροφή Correntaio!

 

Ο Andrea Dovizioso - στη δεύτερη σεζόν του με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati - ξεκίνησε την καριέρα του στα GP το 2001 στην πίστα του Mugello! «Η πίστα εδώ ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της Ducati και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά φέτος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα μας», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός.

 

«Πέρυσι πήρα μια καλή πέμπτη θέση κι ελπίζω να κάνω καλό αγώνα. Πριν το Le Mans κάναμε κι ένα τεστ εδώ, με θετικό αντίκτυπο και πλέον ανυπομονώ για τον εντός έδρας αγώνα μας, όπου η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη».

 

Για τον Cal Crutchlow, θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην πίστα της Τοσκάνης, ντυμένος με τα χρώματα της κόκκινης ομάδας! «Η πίστα εδώ ήταν πολύ καλή για εμένα πέρυσι, όταν πήρα την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες και ανέβηκα στο βάθρο με την τρίτη θέση».

 

«Εγώ κι ο Andrea θα πιέσουμε στο 100% ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στα άλλα παιδιά, αν και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ανυπομονώ παράλληλα να ζήσω και την υποστήριξη από τους οπαδούς της Ducati και πιστεύω ότι θα είναι όλοι τους γεμάτοι τρέλα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα έρθει η αναγέννηση στο Mugello;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα