• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα περίπτερα το #52 του MOTOGP WORLD
Με εξώφυλλο τον Νότη Παπαπαύλου!
MOTOGP WORLD 31/05/2014 - 13:13

Το συλλεκτικό τεύχος του MOTOGP WORLD #52 κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας, με εξώφυλλο τον Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος έκανε εθνικά υπερήφανους όλους όσοι ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό!

 

Ο Νότης πήρε την πρώτη θέση στο Assen της Ολλανδίας για το δεύτερο αγώνα του Moriwaki 250 Junior Cup, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μέσα στο «Ναό της Ταχύτητας» στην ιστορική πίστα του Assen! Ο 14χρονος οδήγησε εξαιρετικά και ανάγκασε τους αντιπάλους του να υποκλιθούν στην ανωτερότητά του, ενώ ο εθνικός μας ύμνος σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους λιγοστούς Έλληνες που είχαν τη χαρά να δουν από κοντά την ιστορική αυτή επιτυχία του Νότη!

 

Στο τεύχος #52 του MOTOGP WORLD θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα αναλυτικό άρθρο του Βαγγέλη Ζαφειρούλη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ζήσετε εκ των έσω τα όσα διαδραματίστηκαν στο ταξίδι αυτό προς το όνειρο!

 

Φυσικά δεν λείπουν τα κείμενα που αφορούν στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, του MotoGP, με αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες σε Αργεντινή, Jerez και Le Mans. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τους αγώνες των Superbikes σε Assen και Imola, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η σχετική αναφορά και το ωραίο ρεπορτάζ από τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Τρίπολη.

 

Ο Mat Oxley αναρωτιέται αν όλα έχουν τελειώσει πια για τους πρώην αναβάτες των 250cc, ένα άρθρο που πραγματικά πρέπει να διαβάσει κάθε φίλαθλος του συναρπαστικού αυτού αθλήματος! Παράλληλα, ο Oxley εξηγεί πως το στυλ του Marc Marquez έχει επηρεαστεί μετά από χρόνια προπόνησης σε dirt track!

 

Τέλος, δοκιμάζουμε την Ducati Multistrada 1200 S, ενώ φοράμε τα νέα Power Cup ελαστικά της Michelin - του κατασκευαστή που από το 2016 θα προμηθεύει την MotoGP με ελαστικά - και είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τα ρεκόρ!

 

Φυσικά συνεχίζεται και ο μεγάλος μας διαγωνισμός με δώρο μια κάμερα Nilox F-60 Marquez! Το σχετικό κουπόνι υπάρχει και στο τεύχος #52, για όποιον θέλει να απαθανατίζει αξέχαστες στιγμές, με την επίσημη κάμερα που χρησιμοποιεί ο Marc Marquez!

 

Το τεύχος #52 του MOTOGP WORLD είναι στα περίπτερα και σας προ(σ)καλεί να μυηθείτε ακόμα περισσότερο στο μαγικό χώρο του MOTOGP! Μην το χάσετε!

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD τεύχος 53!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ελένη Δεφίγκου στο MOTOGP WORLD

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα