• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD τεύχος 53!
Κυκλοφορεί στα περίπτερα!
MOTOGP WORLD 30/06/2014 - 09:29

Το καλοκαιρινό τεύχος του MOTOGP WORLD θα σας συντροφεύσει και θα σας κρατήσει ενήμερους για όλα τα τεκταινόμενα του μαγικού κόσμου του MotoGP, με ωραία ρεπορτάζ και άρθρα ειδικού ενδιαφέροντος!

 

Στο τεύχος #53 υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες σε Mugello και Βαρκελώνη, ενώ οι φίλοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Superbikes δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στην ύλη υπάρχουν όλα τα νέα για τους αγώνες σε Donington Park και Μαλαισία!

 

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το άρθρο του Mat Oxley, αναφορικά με το Isle of Man TT, όπου ο διακεκριμένος δημοσιογράφος απαντά με το δικό του τρόπο στο ερώτημα: γιατί οι αναβάτες του Tourist Trophy, του περίφημου αγώνα στο Isle of Man της Μ. Βρετανίας, είναι τόσο διαφορετικοί από τους αναβάτες MotoGP;

 

Το θέαμα δεν έλειψε στη φιλόξενη Τρίπολη - για το δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος - και στις σελίδες του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ για όλες τις κατηγορίες. Φυσικά δεν ξεχνάμε τον μεγάλο νικητή του Assen, Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι στο όνειρο, κάνοντας μια καλή εμφάνιση στην Γερμανία. όπου παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να πάρει βαθμούς!

 

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις του paddock, να δείτε τη σχετική φωτογράφιση όλων των gadgets στη μοτο-μόδα και να χαλαρώσετε διαβάζοντας τις δοκιμές των Ducati Monster 1200 και Kawasaki J300!

 

MOTOGP WORLD, το περιοδικό μοτοσυκλέτας και Αγώνων που σε βάζει μέσα στα πράγματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Στο #54 τεύχος του MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

Στα περίπτερα το #52 του MOTOGP WORLD

Χορηγοί