• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο #54 τεύχος του MOTOGP WORLD
Ένα δροσερό καλοκαιρινό εξώφυλλο!
MOTOGP WORLD 05/08/2014 - 22:35

Με ένα από τα ωραιότερα paddock girls του MotoGP στο εξώφυλλο, κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες το 54ο τεύχος του περιοδικού μοτοσυκλέτας και αγώνων που συνεχίζει για 8η χρονιά να ενημερώνει για τον κόσμο του θεαματικότερου αθλήματος και μαζί για όλο το χώρο των δύο τροχών. 

 

Το κύριο άρθρο του τεύχους αναφέρεται στον John Surtees, τον Βρετανό που έκανε ό,τι δεν τόλμησε ο Rossi! Να αφύγει δηλαδή Πρωταθλητής από τα Grand Prix μοτοσυκλέτας και να γίνει Πρωταθλητής στα Grand Prix της Formula1!

 

O Jack Miller, ο Αυστραλός οδηγός της Moto3, στο πρόσωπο του οποίου πολλοί βλέπουν το νέο Stoner, είναι ένα ακόμη από τα θέματα του περιοδικού.

Μια ματιά πίσω από τη σκηνή, για την ομάδα της Tech3, μας βάζει ακόμη περισσότερο μέσα στη λογική των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ένα ακόμη αποκλειστικό άρθρο του Mat Oxley μας εξηγεί, μέσω των δηλώσεων των οδηγών, το διαφορετικό τρόπο που φρενάρουν από τα 350χλμ/ώρα, ανάλογα με το στυλ τους και τη μοτοσυκλέτα τους.

 

Από την πλευρά των Αγώνων, τα GP του Assen & Sachsenring περιγράφονται αναλυτικά, όπως και τα GP των Superbike που έγιναν στις πίστες του Misano, του Portimao και της Laguna Seca. Φυσικά ο 3ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στα Μέγαρα παίρνει το χώρο που του αρμόζει, όπως και η αναφορά στον Αγώνα του Νότη Παπαπαύλου στην πίστα του Brands Hatch στη Μ.Βρετανία.

 

Στο ένθετο “On The Road” η Suzuki V-Strom 1000 περνάει τις δοκιμασίες μας και η Ειρήνη Μπαπούζα περνάει τις δοκιμασίες του φωτογραφικού μας φακού!

Καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν, αλλά και πλήρης ενημέρωση για το θαυμαστό κόσμο του MotoGP και μαζί όλες οι ώρες μεταδόσεων των τριών Αγώνων του Αυγούστου, για να μην ξεχαστεί κανείς!

 

Επόμενο άρθρο »

O Marquez έκανε την κλήρωση NILOX!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD τεύχος 53!

Χορηγοί