• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Όχι πειράματα!
Δεν θα πειραματιστούμε στο ζέσταμα όπως στο Le Mans
Νέα 31/05/2014 - 22:43

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι είναι σε καλή κατάσταση κι έχει ελπίδες - μετά από ένα πολύ απογοητευτικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν - να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη και τέταρτη συνεχόμενη στην πίστα του Mugello!

 

«Είμαι ικανοποιημένος με την τρίτη θέση, διότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς από την πρώτη σειρά, ώστε να αποφεύγεις τα όποια προβλήματα στους πρώτους γύρους και να είσαι κοντά στους πρώτους», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Νοιώθω σαν να είναι δεύτερη θέση, διότι ο Iannone έχει πιο μαλακή επιλογή από εμάς που του δίνει μερικά δέκατα. Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι με τη σταθερότητα που δείχνουμε και με τη δουλειά που έχουμε κάνει με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Χτες είχαμε κάποιες δυσκολίες στο να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά σήμερα τροποποιήσαμε τις ρυθμίσεις για να έχουμε περισσότερη πρόσφυση στον πίσω τροχό και η μοτοσυκλέτα δείχνει να δουλεύει καλά. Έτσι, δεν θα κάνουμε πειράματα όπως στο Le Mans».

 

Πάντως τα δεδομένα για τον Lorenzo έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με την περσινή σεζόν και αυτό έσπευσε να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ο Ισπανός της Movistar Yamaha.

 

«Τα δεδομένα είναι διαφορετικά από πέρυσι. Το ελαστικό δεν είναι το καλύτερο για εμένα, αλλά κάνουμε καλή δουλειά. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα, ειδικά στο φρενάρισμα, αλλά θα είμαστε κάθε φορά και καλύτεροι».

 

«Παράλληλα νοιώθω και πιο δυνατός από φυσικής κατάστασης, κάτι που δεν συνέβαινε στους προηγούμενους αγώνες κι έτσι θεωρώ ότι θα έχουμε σταθερά γρήγορο ρυθμό αύριο».

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Βελτιωθήκαμε πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Κάναμε φοβερό λάθος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα