• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχει ξεκινήσει η ολοκαίνουργια Desmosedici!
Ο Dall’Igna έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εξέλιξης
Νέα 04/06/2014 - 15:22

Ο Gigi DallIgna έχει αναλάβει το πόστο του Γενικού Διευθυντή στο Ducati Corse εδώ και έξι μήνες περίπου και πλέον, όπως δηλώνει και ο ίδιος, έχει κατανοήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις αδυναμίες της Desmosedici.

 

Ο Ιταλός επιβεβαιώνει - όπως έκανε και αρκετές ημέρες πριν σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD Δημήτρη Διατσίδη - ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εξέλιξης της νέας μοτοσυκλέτας του κόκκινου εργοστασίου, για το 2015!

 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα πρέπει να λύσει ο DallIgna, είναι το πρόβλημα της υποστροφής που ταλαιπωρεί τους οδηγούς των κόκκινων εδώ και αρκετά χρόνια. Η λύση σ’ αυτό το θέμα, ίσως αποτελέσει το έναυσμα για την αρχή του τέλους της κυριαρχίας των Honda και Yamaha στο Πρωτάθλημα!

 

Τα νέα ήχησαν χαρμόσυνα στα αυτιά των εργοστασιακών οδηγών, ωστόσο τα πρώτα απτά αποτελέσματα θα έρθουν το 2015, μιας και από φέτος είναι «...αδύνατον» να υπάρξουν αλλαγές στο σχεδιασμό της υπάρχουσας GP14.

 

«Πλέον έχω καλύτερη ιδέα για τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας κι έχουμε μια ιδέα για το πως να τα λύσουμε. Αυτό όμως θέλει χρόνο και δεν είναι κάτι που μπορούμε να λύσουμε σε μερικές ημέρες. Είμαι χαρούμενος με τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει και αν συνεχίσουμε έτσι, θα μειώσουμε τη διαφορά».

 

«Έχω ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας του 2015. Είναι μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα. Δεν είναι εύκολη δουλειά και θα είναι αδύνατον να έχουμε κάτι έτοιμο πριν το τέλος της σεζόν. Θέλω να κάνω τη δουλειά μια φορά κι έτσι, θέλω να έχω ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να σχεδιάσω και να εξελίξω νέες λύσεις».

 

«Μέχρι τώρα χρειάστηκα χρόνο για να γνωρίσω τους ανθρώπους και τη μοτοσυκλέτα και να μάθω τα πάντα για την Ducati. Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε κάτι καινούργιο», δήλωσε ο DallIgna.

 

Επόμενο άρθρο »

Θέλετε μια μοτοσυκλέτα MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα