• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλετε μια μοτοσυκλέτα MotoGP;
Στις 7 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία σας!
Νέα 04/06/2014 - 16:45

Οι παλιές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα. Από τη στιγμή που βγαίνει το καινούργιο μοντέλο, ή αλλάζουν οι κανονισμοί, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης!

 

Επομένως δεν έχουν κάποια αξία, εκτός κι αν καταφέρουν να μπουν σε δημοπρασίες, όπως αυτή του Goodwood Festival of Speed. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τι τιμή θα πιάσει η FTR-Kawasaki (2013) του Colin Edwards στις 7 Ιουνίου! (περισσότερα εδώ).

 

Υπολογίζεται ότι η τιμή της μπορεί να φτάσει από τις 70.000€ έως και τις 80.000€, που για να είμαστε ειλικρινείς ακούγεται κάπως «τσιμπημένη» για μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει ιδιαίτερη ιστορία.

 

Βέβαια υπάρχει και αντίθετη άποψη, ότι είναι αρκετά συμφέρουσα η τιμή αν αναλογιστούμε ότι αναφερόμαστε σε ένα μοντέλο 157 κιλών με 245 άλογα και κυρίως, μια μοτοσυκλέτα που θα δώσει στον επόμενο ιδιοκτήτη της μια γεύση από το μαγικό κόσμο του MotoGP!

 

Ο νικητής θα έχει τεχνική υποστήριξη από την FTR, με έναν μηχανικό της να εξηγεί στον ιδιοκτήτη πως να τη χρησιμοποιεί σωστά. Παράλληλα θα πάρει και μερικά VIP πάσα για το φετινό GP του Silverstone.

 

Τέλος, να πούμε ότι πωλείται και η αντίστοιχη μοτοσυκλέτα του Claudio Corti, σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή - δεν αναμένεται να πιάσει πάνω από 60.000€ - με τα ίδια όμως προνόμια (VIP πάσα και τεχνική υποστήριξη).

 

Επόμενο άρθρο »

Μια εκ βαθέων συνέντευξη του Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Έχει ξεκινήσει η ολοκαίνουργια Desmosedici!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα