• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Απαραίτητος ο Dovi!
Πρέπει να μείνει μαζί μας και το 2015
Νέα 10/06/2014 - 12:18

Το αφεντικό της Ducati, Luigi DallIgna, πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Andrea Dovizioso στην ομάδα και το 2015, με τους κόκκινους να έχουν ένα δυνατό ανταγωνιστή για τον Ιταλό αναβάτη, που ακούει στο όνομα: Suzuki!

 

Η τελευταία ψάχνει έναν αναβάτη εγνωσμένης αξίας και ικανό να διεκδικεί βάθρα - κάτι που έχει αποδείξει ο Andrea Dovizioso κυρίως στη θητεία του στην Monster Tech 3 - ενώ η Ducati δεν θέλει να χάσει τον πιο γρήγορο αναβάτη της κι έναν έξυπνο οδηγό που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας που ετοιμάζει ο DallIgna.

 

Ο Dovi ήταν η καλύτερη Ducati πέρυσι - στην πρώτη του σεζόν με τους κόκκινους - ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά καλά. Η τρίτη του θέση στο Τέξας, στο δεύτερο αγώνα της σεζόν, σηματοδότησε το πρώτο βάθρο για την Ducati για περίπου 20 μήνες, ενώ ο Ιταλός πιστοποίησε για μια ακόμη φορά την αξία του για τους κόκκινους, όταν στο Le Mans κατάφερε να κερδίσει θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τη δουλειά που κάνει ο Andrea για εμάς. Αν θέλει να συνεχίσει μαζί μας, τότε πραγματικά θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αν θέλει να πάει στην Suzuki, τότε οπωσδήποτε αυτό δεν είναι και το καλύτερο για εμάς», σχολίασε ο Gigi DallIgna.

 

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω μαζί του, αλλά δεν θέλω να πείσω έναν οδηγό να μείνει μαζί μας. Οι οδηγοί πρέπει να νοιώθουν σίγουροι με τη δουλειά που γίνεται, ειδάλλως - αν δεν σου αρέσει η μοτοσυκλέτα που οδηγάς - τότε δεν μπορείς να φέρεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: 300GP για τον Vale!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη2: Racing φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα