• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: 300GP για τον Vale!
Μιλούν στον Δημήτρη Διατσίδη οι Aldo Drudi-Gigi Soldano!
Νέα 10/06/2014 - 14:35

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP) στο Mugello, σηματοδότησε τα 300 Grand Prix για έναν αναβάτη σύμβολο των Αγώνων Ταχύτητας: τον Valentino Rossi!

 

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε δυο σπουδαίους ανθρώπους και συνοδοιπόρους στο μακρύ αυτό ταξίδι των 300 GP του Vale, να μιλούν για τον αναβάτη-θρύλο του MotoGP!

 

Πρώτος ο Aldo Drudi, ο προσωπικός σχεδιαστής και φίλος του Rossi, ο οποίος (όπως κάθε χρόνο στην Ιταλία) ετοίμασε ένα ειδικό κράνος για την περίσταση. Ο Ιταλός σχεδιαστής αποκάλυψε και ποιές από τις δημιουργίες του, όλα αυτά τα χρόνια, του έχουν μείνει αξέχαστες!

 

Τέλος, στον Δημήτρη Διατσίδη μίλησε και ο Gigi Soldano, ο προσωπικός φωτογράφος του Valentino Rossi και συνεργάτης του περιοδικού MOTOGP WORLD. Ο Gigi μίλησε για τα συναισθήματά του, τώρα που ο φίλος του Vale συμπλήρωσε 300 GP αλλά και για τις αναμνήσεις του από τα 500cc και την εποχή της MotoGP.

 

Φυσικά, εκμυστηρεύτηκε και ποια - από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχει τραβήξει - του έχει μείνει αξέχαστη! Περισσότερα στο video!

 

Valentino_Rossi_300GP from MOTOGP WORLD on Vimeo.

Επόμενο άρθρο »

Η Moto3 φτάνει στην Καταλονία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Απαραίτητος ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα