• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Θα δοκιμάσει να επιστρέψει!
«Θα μπω στις ΕΔ1 και θα δούμε πως αισθάνομαι»
Νέα 11/06/2014 - 11:53

Ο Nicky Hayden θα δοκιμάσει να επιστρέψει στη δράση αυτό το Σ/Κ, στον έβδομο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη.

 

Θυμίζουμε ότι ο αναβάτης του Aspar πήρε μέρος την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Mugello, αλλά μετά από πόνους στο δεξί του χέρι αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

 

Στη συνέχεια, μετά από λίγες ημέρες εγχειρίστηκε στην Ιταλία. «Το χέρι μου το αισθάνομαι ήδη καλύτερα, αλλά έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες μετά την εγχείριση και είναι νωρίς να πούμε πως θα είμαι στην Βαρκελώνη», σχολίασε ο Αμερικανός.

 

«Αφού το ξεκούρασα για μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο, έχω ξεκινήσει αποθεραπεία αλλά θα πρέπει να περιμένω ακόμα μερικές ημέρες για να ξέρω που βρίσκομαι».

 

«Νομίζω ότι θα δοκιμάσω στις ΕΔ1, θα δούμε πως αισθάνομαι και θα συζητήσουμε με την ομάδα και τους γιατρούς για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ την Κυριακή».

 

«Δεν θα θέλω να χάσω ακόμα έναν αγώνα, αλλά πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα και να πάρουμε μια απόφαση τόσο με το μυαλό, όσο και με την καρδιά μας».

 

«Η πίστα στην Καταλονία είναι γρήγορη και γεμάτη προκλήσεις κι έχει λίγο πολύ απ’ όλα! Έχει παρατεταμένες μεγάλες στροφές όπου πλαγιάζεις πολύ και αν καταφέρουμε να κάνουμε το μαλακό ελαστικό να αντέξει, θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε ο Hayden.

 

Ο Αμερικανός είναι ισόβαθμος με τον Aoyama, για τον άτυπο τίτλο της καλύτερης OPEN Honda του 2014.

 

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καλή η πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα