• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δύσκολο το Montmelo
Θα δυσκολέψει η συγκεκριμένη πίστα τις Ducati
Νέα 12/06/2014 - 11:32

Τόσο ο Cal Crutchlow, όσο και ο Andrea Dovizioso, θεωρούν ότι ο επόμενος γύρος στην πίστα Montmelo της Καταλονίας, θα είναι δύσκολος για τις Desmosedici.

 

Ο Dovi είχε τερματίσει στην έβδομη θέση πέρυσι και απείχε πάνω από 30 δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση. Ωστόσο φέτος ισχυρίζεται ότι η μοτοσυκλέτα είναι λίγο καλύτερη απ’ ότι το 2013.

 

«Ελπίζω να τα πάμε καλά. Είναι περίεργη η πίστα με πολλές γρήγορες στροφές και μια μεγάλη ευθεία. Πέρυσι τα πήγαμε άσχημα, ήμασταν ένατοι στη σχάρα εκκίνησης και έβδομοι στον αγώνα».

 

«Είναι όμως μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Η μοτοσυκλέτα είναι λίγο καλύτερη από πέρυσι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα».

 

Μετά το δύσκολο και γεμάτο προβλήματα ξεκίνημά του με την κόκκινη μοτοσυκλέτα, ο Cal Crutchlow θα δώσει το παρόν στην πίστα της Καταλονίας με τις μεγάλες και γρήγορες στροφές, που - όπως τονίζει - θα μεγιστοποιήσουν το πρόβλημα υποστροφής που αντιμετωπίζει η Desmosedici.

 

«Μετά την άτυχη στιγμή και την πτώση στο Mugello, πρέπει να πάμε στην Βαρκελώνη και να είμαστε βελτιωμένοι. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολη πίστα για εμάς, κυρίως λόγω των παρατεταμένων μεγάλων στροφών», σχολίασε ο Crutchlow.

 

«Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι κι εδώ θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αναμφίβολα είμαστε δυνατοί στα φρένα και στην ευθεία...».

 

Ο Michele Pirro θα κάνει ακόμα μια έκτακτη εμφάνιση φέτος, ενώ οι τρεις τους θα μείνουν στην ισπανική πίστα για το  τεστ που έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα.

 

Επόμενο άρθρο »

2ος ΑΓΩΝΑΣ IMR CUP ΚΑΛΑΜΑΤΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Φανταστική η Καταλονία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα