• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Tech3 θέλει να κρατήσει τον P.Espargaro
Ελπίζουν σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο
Νέα 12/06/2014 - 18:22

Ο Herve Poncharal ελπίζει να υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο με την Yamaha ο Jorge Lorenzo, ώστε να κρατήσει στις τάξεις του τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2, Pol Espargaro!

 

Αν τελικά ο Lorenzo φύγει (μάλλον απίθανο) για κάποιο άλλο εργοστάσιο, είναι βέβαιο ότι ο Pol Espargaro θα πάρει τη μοτοσυκλέτα του συμπατριώτη του και θα βρίσκεται (ενδεχομένως) στο ίδιο γκαράζ με τον Valentino Rossi.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Pol Espargaro έχει συμβόλαιο με την Yamaha και όχι με την Tech 3, ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να βρεθεί σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στο μέλλον.

 

Το πιο πιθανό σενάριο όμως, είναι να ανανεωθούν τα συμβόλαια τόσο του Valentino Rossi όσο και του Jorge Lorenzo κι έτσι ο Pol θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το 2017 για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

 

Στους δυο τελευταίους αγώνες ο rookie στην κατηγορία είναι εντυπωσιακός, παίρνοντας θέση στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης στο Le Mans - για να τερματίσει στην εκπληκτική τέταρτη θέση στον αγώνα - ενώ στο Mugello οδήγησε επίσης εξαιρετικά και τερμάτισε στην πέμπτη θέση, όντας ο κορυφαίος μη εργοστασιακός αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας!

 

«Προτεραιότητα της Yamaha είναι να κρατήσει τον Jorge και τον Valentino. Θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά για μένα θα είναι σαν όνειρο να μπορέσω να κρατήσω τον Pol. Έχει τεράστιο ταλέντο και δυνατότητες», σχολίασε οPoncharal.

 

Ερωτηθείς για το ποιες είναι οι πιθανότητες να κρατήσει η Yamaha τον P.Espargaro, με δεδομένο ότι η πρώτη του ευκαιρία για να ανέβει σε εργοστασιακή της μοτοσυκλέτα θα είναι το 2017, αποκρίθηκε:

 

«Αν συνεχίσει να τα πηγαίνει τόσο καλά, θα είναι στη λίστα υποψηφίων για όλες τις ομάδες. Η Yamaha μόνο χαζή δεν είναι και υπέγραψε πολύ νωρίς τον Pol. Γνωρίζουν την αξία του και βλέπουν πόσο καλός είναι και είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουν σκληρά να τον κρατήσουν».

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Με ειδικά χρώματα στην Καταλονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα