• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2 ΕΔ1: 1ος με διαφορά ο Rabat!
Το δίδυμο της Marc VDS στις πρώτες θέσεις, 17ος ο Vinales
Νέα 13/06/2014 - 13:43

Οι δυο αναβάτες της Marc VDS έκαναν γρήγορα δυο πολύ καλούς γύρους και στη συνέχεια δοκίμασαν διάφορες ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους για τη συνέχεια του Σ/Κ. Ο Tito Rabat πέτυχε τον καλύτερο χρόνο και για μόλις 95 χιλιοστά δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:47!

 

Ο Rabat ξεχώρισε από τους υπόλοιπους με τον πολύ καλό του χρόνο, ωστόσο από εκεί και κάτω οι διαφορές των οδηγών είναι πάρα πολύ μικρές! Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον δεύτερο Mika Kallio μέχρι και τον 17ο (!) Maverick Vinales, η διαφορά είναι ακριβώς στα έξι δέκατα!

 

Ο Jonas Folger τα πήγε καλά την πρώτη ημέρα στην Καταλονία, σημειώνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο, με τους Pasini και Aegerter να κλείνουν μια πεντάδα πρώτων, όλοι τους από διαφορετική χώρα προέλευσης! Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Thomas Luthi, μπροστά από τον Jordi Torres.

 

Στην όγδοη θέση ο Nico Terol, με τον Sam Lowes να ακολουθεί και τον Takaaki Nakagami να επιστρέφει στη δεκάδα μετά από αρκετό καιρό, κάνοντας τον δέκατο χρόνο σήμερα το πρωί στην Βαρκελώνη.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Ajo!

« Προηγούμενο άρθρο

Έφυγε ο Άρης Σταθάκης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα