• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3 ΕΔ3: Πανίσχυρος Marquez!
Φοβερός ο Ισπανός με νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου!
Νέα 14/06/2014 - 12:16

Μετά τη χτεσινή κυριαρχία των KTM, ήρθε η απάντηση της Honda και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Ο Alex Marquez έκανε έναν καταπληκτικό γύρο λίγο πριν το τέλος των ΕΔ3 και κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:50.519!

 

Ο Ισπανός όχι μόνο ήταν ο μόνος που έπεσε κάτω από όριο του 1:51, αλλά παράλληλα σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο που γράφτηκε ποτέ στην ισπανική πίστα (Moto3). Φυσικά ο χρόνος αυτός του Marquez δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον δεύτερο!

 

Ο Brad Binder συνεχίζει την πολύ καλή του παρουσία στην Καταλονία και σήμερα κατάφερε να φέρει την Mahindra του στη δεύτερη θέση, αλλά και πάνω από μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον Marqurez. Στην τρίτη θέση ακόμα μια Honda, αυτή του Efren Vazquez με τον Alex Rins να είναι η τρίτη ιαπωνική μοτοσυκλέτα στην πρώτη πεντάδα.

 

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς η καλύτερη ΚΤΜ ήταν αυτή του Niccolo Antonelli, ο οποίος έμεινε μπροστά από δυο Husqvarna (επί της ουσίας ΚΤΜ) των Danny Kent και του Niklas Ajo. Ο τελευταίος εντυπωσίασε χτες με την πρώτη του θέση στις ΕΔ2.

 

Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές του φετινού Πρωταθλήματος, ο Romano Fenati και Jack Miller που έχουν ισάριθμες νίκες μετά από έξι αγώνες, κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Ο Ιταλός ήταν μόλις ένατος και ο Αυστραλός έκλεισε τη δεκάδα, ενώ και οι δυο τους ήταν στο 1,1δ από το φοβερό χρόνο του Marquez.

 

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον Θανάση Σίσση, ο οποίος είναι πολύ απογοητευμένος από το ξεκίνημά του τη φετινή σεζόν. Σήμερα παρά το ότι βελτιώθηκε, δεν έφτασε σε κανένα σημείο τα δικά του δεδομένα κι έμεινε μόλις 28ος, με διαφορά από την καλύτερη Mahindra περίπου στο 1,8δ!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ3: Ένας «τέλειος» Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα κερδίσει αυτός...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα