• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Δεν θα γίνει μείωση στον Dani!
Αρνείται η Honda ότι θα περικόψει το μισθό του Ισπανού
Νέα 24/06/2014 - 12:07

Το HRC αρνείται τις φήμες που θέλουν τον Dani Pedrosa να δέχεται γενναία μείωση στο μισθό του, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Στο paddock ακούγονταν ότι η Honda θα προσέφερε καινούργιο διετές συμβόλαιο στον Pedrosa, μόνο αν αυτός δεχόταν να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές.

 

Μετά και την καταπληκτική του εμφάνιση στον προηγούμενο γύρο στο Montmelo, δεν αποκλείεται να ακούσουμε πολύ σύντομα τα νέα της ανανέωσης για τον Dani, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει με το εργοστάσιο για 10 χρόνια το 2015!

 

«Αυτά είναι απλά φήμες», σχολίασε στο MCN ο Livio Suppo, αναφορικά με τα περί μείωσης μισθού. «Η πραγματικότητα είναι ότι θεωρούμε ότι με τον Dani έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Παραμένει ένας από τους κορυφαίους οδηγούς και δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να βρούμε κάποιον δυνατότερο από τον Dani αυτή τη στιγμή».

 

«Μπορεί να μην έχει κερδίσει τον Τίτλο, αλλά πάντα παλεύει γι’ αυτόν και κερδίζει αγώνες. Η αίσθησή μου είναι, έχοντας μιλήσει και μαζί του, ότι θέλει να παραμείνει στην Honda», πρόσθεσε. Να θυμίσουμε ότι ο Shuhei Nakamoto έχει υπογραμμίσει ότι η συμφωνία με τον Dani Pedrosa θα ανακοινωθεί - λογικά - πριν το γύρο του Silverstone (31/08).

 

Επόμενο άρθρο »

Rea: Μηδενική πρόοδος!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Στο «Ναό» της ταχύτητας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα