• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ1: Κυριάρχησαν οι αφοί Espargaro!
Απόλυτος χρόνος και ρεκόρ τελικής για τον Pol!
Νέα 26/06/2014 - 12:44

Τα αδέρφια Espargaro θα είναι πολύ χαρούμενα σήμερα. Τουλάχιστον σήμερα το πρωί, όταν και οι δυο τους έκαναν το 1-2 σε μια επίσημη χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

Από τους δυο τους, αυτός που αξίζει τα περισσότερα συγχαρητήρια είναι ο rookie Pol, o οποίος όχι μόνο πήρε την πρώτη θέση, αλλά το έκανε πετυχαίνοντας νέο απόλυτο χρόνο πίστας και καταρρίπτοντας, με 312,7χλμ/ώρα, το ρεκόρ τελικής του Dani Pedrosa (311,4 χλμ/ώρα) από πέρυσι!

 

Στη δεύτερη θέση ο Aleix έχοντας όμως τη συνδρομή του πιο μαλακού ελαστικού, το οποίο και φόρεσε στην τελευταία του έξοδο και πιέζοντας έγραψε το 1:34.719. Να σημειώσουμε ότι δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα βροχής, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα για όσους είναι εκτός δεκάδας μετά τις ΕΔ1.

 

Την κυριαρχία της Yamaha συνεχίζει ο Jorge Lorenzo, που ήταν τρίτος - 17 χιλιοστά μόλις πίσω από τον Aleix - χάνοντας αρκετά όμως στο τελευταίο κομμάτι της πίστας. Ο Marc Marquez είχε μερικές άτυχες στιγμές το πρωί κι έμεινε στην τέταρτη θέση.

 

Ο Bradley Smith είναι και ο μοναδικός μη Ισπανός στην πρώτη πεντάδα, σημειώνοντας για 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου καλύτερο χρόνο από τον έκτο Valentino Rossi, ο οποίος ήταν η πέμπτη Yamaha στις πρώτες έξι θέσεις!

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Andrea Dovizioso, ο οποίος ξεκίνησε εκπληκτικά τον τελευταίο του γύρο, αλλά έχασε πάρα πολύ στις δυο τελευταίες χρονομετρήσεις της πίστας. Ο Dani Pedrosa συνέχισε τη γνωστή του τακτική και δεν πίεσε ιδιαίτερα μετά τον καλό του γύρο (ο 7ος από τους 18 που ολοκλήρωσε), παίρνοντας την όγδοη θέση.

 

Alvaro Bautista και Stefan Bradl κλείνουν τη δεκάδα, μπροστά από την Ducati του Andrea Iannone, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος κάτω από το 1:36. Πολύ καλή παρουσία και 12η θέση για τον Colin Edwards, μπροστά από τον Cal Crutchlow.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 ΕΔ1: Δυνατός ο Folger!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ1: Νέο απόλυτο χρόνο από Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα