• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: Pole και νέος απόλυτος χρόνος για Miller!
Στην πρώτη σειρά μαζί του οι Marquez και ο πολύ καλός Ajo
Νέα 27/06/2014 - 16:28

Τα τελευταία λεπτά η πίστα πρόσφερε καλύτερο κράτημα, έχοντας στεγνώσει από τη βροχή προηγουμένως και ο Jack Miller το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, γράφοντας ένα φοβερό 1:42.240 που είναι και νέος ταχύτερος γύρος για την πίστα του Assen!

 

Ο Αυστραλός κράτησε πίσω του τον Alex Marquez που ήταν επίσης δυνατός, ενώ αυτός που εντυπωσίασε και για πρώτη φορά φέτος θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης, ήταν ο Niklas Ajo!

 

Ο Alexis Masbou ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που έχει κάνει σε κατατακτήριες φέτος - ήταν τέταρτος στο Le Mans - και θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά μπροστά από τον Niccolo Antonelli και τον Alex Rins.

 

Ο Isaac Vinales έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Karel Hanika ήταν πάρα πολύ καλός και για δεύτερη φορά φέτος - μετά το Mugello που ήταν έβδομος - μπήκε στη δεκάδα των κατατακτηρίων. Ο Romano Fenati συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ολλανδική πίστα και ήταν ένατος σήμερα.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μετά τον προηγούμενο γύρο στην Καταλονία, ο John McPhee πήρε τη δέκατη θέση, μπροστά από τον Danny Kent και τον εντυπωσιακό χτες στις ΕΔ2, Enea Bastianini.

 

Την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος, πήρε ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος ήταν στην 18η θέση και ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατάφεραν να μείνουν εντός ενός δευτερολέπτου από τον εκπληκτικό χρόνο του Miller.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τους χρόνους!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Πρώτη pole position για τον A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2 ΕΔ3: Ταχύτερος ο Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα