• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Συγκεντρωμένος και γρήγορος
Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Ισπανός
Νέα 11/07/2014 - 23:11

Σε ανοδική πορεία δείχνει να βρίσκεται ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά το GP του Sachsenring, προερχόμενος από μια απογοητευτική εμφάνιση στο Assen, όπου πήρε ένα από τα χειρότερά του αποτελέσματα σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

 

Ο Ισπανός άσος ήταν πρώτος για το μεγαλύτερο διάστημα στις ΕΔ1 κι έχασε την πρωτιά μόνο από τον Aleix Espargaro, ενώ και το απόγευμα ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις, μένοντας στο τέλος τρίτος, πάλι πίσω από τον αναβάτη της Forward και τον δεύτερο Marquez.

 

«Ήμασταν δεύτεροι και τρίτοι σήμερα. Καλές θέσεις, ενώ και η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά κι έτσι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στα φρένα είμαι καλός και μπορώ να φρενάρω πιο μέσα, ενώ και στην επιτάχυνση είμαστε καλοί στις περισσότερες στροφές».

 

«Πρέπει απλά να διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να είμαστε στην πρώτη σειρά αύριο. Η νευρικότητα παραμένει σε κάποιες στροφές σε μέγιστο πλάγιασμα κι έτσι προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό με διάφορες στρατηγικές στα ηλεκτρονικά».

 

«Παράλληλα θέλουμε να βελτιωθούμε και λίγο ακόμα στο φρενάρισμα. Αλλά πρόκειται για λεπτομέρειες, δεν αποτελούν ουσιώδη προβλήματα», πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

Από την πλευρά του ο Massimo Meregalli σχολίασε: «Είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς τον Lorenzo δυνατό, συγκεντρωμένο και γρήγορο! Ήταν εξαιρετικός και στις δυο σημερινές διαδικασίες, πολύ γρήγορος και σταθερός και ο ρυθμός του υπόσχεται πολλά για το Σ/Κ».

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna ΕΔ1: Με το δεξί ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρόβλημα με το σκληρό ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα