• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρόβλημα με το σκληρό ελαστικό!
«Ανησυχώ... αύριο πρέπει να καταλάβουμε τι έφταιξε»
Νέα 11/07/2014 - 22:49

Ο Valentino Rossi ξεκίνησε πολύ καλά το GP του Sachsenring, κατακτώντας τη τρίτη θέση, αλλά το απόγευμα ήταν ο μόνος από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του κι έπεσε στη δέκατη.

 

«Κρίμα που δεν κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου», ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός άσος, ο οποίος πάντως χάρη στον πρωινό του χρόνο είναι έκτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα. «Το απόγευμα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες έπρεπε να βάλουμε το σκληρό μπροστά και δεν έχουμε το κατάλληλο στήσιμο γι’ αυτό».

 

«Η μοτοσυκλέτα δεν έστριβε εύκολα και είχαμε υποστροφή. Έτσι δυσκολεύτηκα αρκετά και δεν ήμουν τόσο γρήγορος. Ανησυχώ λίγο βέβαια, ειδικά γιατί αύριο το πρωί πρέπει να βελτιωθούμε και να καταλάβουμε τι έφταιξε. Αύριο το απόγευμα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βελτιώσουμε το στήσιμο με τα πιο σκληρά ελαστικά. Αυτό το Σ/Κ έχω τη νέα εξάτμιση και μ’ αρέσει. Δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά μπορούμε να δουλέψουμε μ’ αυτή και να βελτιωθούμε», πρόσθεσε ο Vale.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Συγκεντρωμένος και γρήγορος

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Ωραίο το νέο πλαίσιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα