• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Ένα βάθρο...
...θα ήταν τέλειο αυτό το Σ/Κ!
Νέα 12/07/2014 - 23:14

Ο Stefan Brad κέρδισε δικαίως τα χειροκροτήματα των συμπατριωτών του γύρω από την πίστα του Sachsenring, με τον Γερμανό άσο να καταφέρνει να παίρνει θέση στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης!

 

«Είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα, το να καταφέρνεις να κάνεις καλή εμφάνιση μέσα στην πατρίδα σου», σχολίασε ο Bradl. «Η υποστήριξη του κόσμου είναι φανταστική και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σ/Κ δεν ήμασταν πολύ μακριά από τους κορυφαίους».

 

«Είναι λίγο περίεργο, διότι το MotoGP δεν είναι τόσο διάσημο ή τόσο σημαντικό στην Γερμανία, αλλά εδώ γύρω πραγματικά το λατρεύουν», πρόσθεσε ο Γερμανός, που επιζητά μια καλή εμφάνιση για να μπορέσει να εξασφαλίσει και του χρόνου τη θέση του στην LCR.

 

«Θα ήταν το τέλειο Σ/Κ, αν καταφέρναμε να ανέβουμε στο βάθρο αύριο. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα, διότι πιστεύω ότι τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Rossi θα είναι δυνατοί στον αγώνα. Ένας άλλος παράγοντας θα είναι και ο καιρός».

 

«Πολύ σημαντικό θα είναι να κάνουμε σωστή επιλογή και του μπροστινού ελαστικού, διότι αυτή η πίστα είναι πολύ απαιτητική στο μπροστινό», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Bradl, ο οποίος πέρυσι ήταν τέταρτος στον αγώνα, ενώ το μοναδικό του βάθρο το έχει πάρει πριν περίπου ένα χρόνο στην Laguna Seca.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αν βελτιωθούμε ένα με δύο δέκατα...

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Νομίζω βρήκα σε σαμαράκι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα