• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αν βελτιωθούμε ένα με δύο δέκατα...
...θα μπορέσουμε να μείνουμε με τον Marquez στον αγώνα!
Νέα 12/07/2014 - 23:46

Ο Jorge Lorenzo ήταν πάντα μέσα στους τρεις πρώτους στα ελεύθερα δοκιμαστικά - με εξαίρεση τα τέταρτα ελεύθερα που έβρεξε για λίγο - κι έτσι ήταν απογοητευμένος που το μόνο που κατάφερε στις κατατακτήριες ήταν η πέμπτη θέση.

 

«Η πέμπτη θέση οπωσδήποτε δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, ειδικά επειδή είχαμε καλό ρυθμό και ήμασταν πάντα μέσα στους πρώτους τρεις μέχρι τώρα», σχολίασε ο Lorenzo, ο οποίος όπως και ο ομοσταυλός του δήλωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το δεύτερο ελαστικό του.

 

«Γενικότερα αλλά και ειδικά εδώ στις κατατακτήριες, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα νέα ελαστικά. Μάλιστα το δεύτερο, όπως συνέβη και με τον Valentino, δεν είχε το ίδιο κράτημα. Δεν ξέρω τι έφταιγε, αλλά ήδη από το γύρο που ζέσταινα τα ελαστικά, το ένοιωθα να γλιστράει».

 

«Βελτιώθηκα λίγο μ’ αυτό το ελαστικό, αλλά όχι αρκετά ώστε να μείνω στην πρώτη σειρά. Είμαι λίγο απογοητευμένος με τη θέση μου, αλλά κάναμε καλή δουλειά το Σ/Κ και αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε ένα με δυο δέκατα, τότε θα μπορέσουμε να μείνουμε με τον Marquez αύριο», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna Superpole: Αποστομωτικός ο Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Ένα βάθρο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα