• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Superpole: Αποστομωτικός ο Sykes!
Διέλυσε τον ανταγωνισμό με νέο τρομερό απόλυτο χρόνο!
Νέα 13/07/2014 - 10:37

Ο Tom Sykes απέδειξε σε όλους σήμερα, ότι πολύ δύσκολα θα χάσει και τον φετινό Τίτλο. Ο Βρετανός είναι πανέτοιμος να πετύχει νέο διπλό τη φετινή αγωνιστική σεζόν, πετυχαίνοντας έναν απίστευτο χρόνο, που διέλυσε κατά οχτώ δέκατα τον προηγούμενο ταχύτερο γύρο στην Laguna Seca!

 

Ο Βρετανός ήταν επιβλητικός και φυσικά - σε μια πάρα πολύ μικρή πίστα - άφησε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο! Ο χρόνος του Sykes ήταν φανταστικός και θα του έδινε θέση στη δεκάδα του MotoGP στις περσινές κατατακτήριες!!

 

Πραγματικά ο ταχύτερος γύρος του ήταν απολαυστικός και αποφεύγοντας τα λάθη, τον ολοκλήρωσε σε 1:21.811, που θα του έδινε την όγδοη θέση στο περσινό grid του MotoGP στην Αμερική (Laguna).

 

Ο δεύτερος Sylvain Guintoli δεν είχε καμμία τύχη απέναντι στο χρόνο του αντιπάλου του, αλλά κατάφερε - έστω και για 45 χιλιοστά - να κρατήσει πίσω του τον Chaz Davies, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Η Ducati έκανε την καλύτερή της εμφάνιση σε κατατακτήριες, με τον Davide Giugliano να ανοίγει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τους Marco Melandri και Eugene Laverty. Ο τελευταίος πέτυχε το στόχο του, να ξεκινήσει δηλαδή σε κάποια θέση των δυο πρώτων σειρών.

 

Πρώτος από την ομάδα της PATA Honda ο Leon Haslam, στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Loris Baz ο οποίος ανέκαμψε γρήγορα από μια πτώση που είχε στην SP1, από την οποία πέρασε εύκολα. Την τρίτη σειρά ολοκληρώνει ο Toni Elias.

 

Ο Jonathan Rea θα τα βάζει με την τύχη του, μιας και η πτώση που είχε στην τελευταία στροφή, δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση. Δίπλα του οι Alex Lowes και Niccolo Canepa, ο οποίος κατάφερε να περάσει από την SP1 και να είναι η κορυφαία EVO στις κατατακτήριες.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: Ο Miller τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Αν βελτιωθούμε ένα με δύο δέκατα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα