• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Ο Miller τη νίκη!
Ο Brad Binder την έκπληξη, στο βάθρο και ο Masbou!
Νέα 13/07/2014 - 16:36

Ακόμα ένας συναρπαστικός αγώνας για τη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Jack Miller να είναι ο μεγάλος νικητής και να πετυχαίνει την τέταρτη φετινή του νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία από τους διώκτες του.

 

Πολλές οι πτώσεις στον αγώνα, με τον Romano Fenati να απογοητεύει την ομάδα του πέφτοντας στην αρχή, λίγο αφότου την ίδια μοίρα είχε και ο Alex Rins! Στους μπροστά πέντε ήταν οι αναβάτες που ξεχώρισαν, με τον Brad Binder πάντως να κλέβει την παράσταση!

 

Ο Ν. Αφρικανός έκανε συγκλονιστικό αγώνα, μένοντας πάντα πίσω από τον Miller και κατακτώντας τη δεύτερη θέση με διαφορά 0,180δ από τον αντίπαλό του! Ήταν το πρώτο βάθρο της καριέρας του 18χρονου αναβάτη.

 

Στη μάχη για την τρίτη θέση, ο Alex Marquez πλήρωσε ένα λάθος του στο τέλος και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, προερχόμενος μάλιστα από δυο επιβλητικές νίκες σε Καταλονία και Ολλανδία. Αντ’ αυτού, ο Alexis Masbou πανηγύρισε δεόντως το δεύτερο βάθρο του στην Moto3!

 

Πολύ καλό αγώνα έκανε και ο Danny Kent που έκλεισε την πεντάδα των πρώτων. Αρκετά πιο πίσω δόθηκε η μάχη για την έκτη θέση, νικητής της οποίας αναδείχθηκε ο Efren Vazquez, με του McPhee και Vinales να ακολουθούν.

 

Πάντως οι Karel Hanika και Miguel Oliveira είχαν το πάνω χέρι στη μάχη αυτήν, ωστόσο ο πρώτος έχασε το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του και ακουμπώντας την πίσω ρόδα του συναθλητή του, τον παρέσυρε κι αυτόν στην πτώση.

 

Πολλές οι πτώσεις και πολλά τα νεύρα σήμερα. Καθώς ο αγώνας εξελισσόταν, δυο Ολλανδοί μπλέχτηκαν σε μια πτώση, με τον Bryan Schouten να κυνηγά από πίσω τον Scott Deroue και να τον απωθεί βίαια...

 

Ο αγώνας ήταν θετικός για τον Θανάση Σίσση, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει σε θέση που δίνει βαθμούς για πρώτη φορά φέτος. Ο Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε τον αγώνα από την 22η θέση, αλλά στο τέλος κατάφερε να τερματίσει 13ος.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τα αποτελέσματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Ονειρικός Aegerter!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Superpole: Αποστομωτικός ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα