• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χαρούμενος με το πρώτο μισό
Λυπημένος που δεν έχω καταφέρει να πάρω νίκη
Νέα 13/07/2014 - 22:57

Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν τόσο άσχημα στο Sachsenring για τον Valentino Rossi, όπως στο Assen πριν δυο εβδομάδες, αν και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ιταλός σούπερ σταρ ξεκίνησε από την pit lane!

 

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μόνος του. «Η βροχή μας μπέρδεψε σήμερα. Όπως και στο Assen ήμασταν άτυχοι, μιας κι έβρεχε λίγο πριν την έναρξη κι έτσι πολλοί ξεκινήσαμε από τα pits. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα».

 

Ο Vale είχε καλό ρυθμό και κατάφερε μέχρι τον έβδομο γύρο να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε κάτι καλύτερο κι έμεινε δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

«Ήμουν σε καλή θέση, αλλά δεν είχα το ρυθμό για να παλέψω για το βάθρο. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να νικήσω τους αντιπάλους μας εδώ. Ήλπιζα να μείνω κοντά στον Jorge, αλλά ήταν γρηγορότερος σήμερα», πρόσθεσε ο Rossi.

 

Με το σημερινό αποτέλεσμα, ο Valentino Rossi υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος με το πρώτο μισό της σεζόν. Έχω ήδη πέντε βάθρα και τέσσερεις δεύτερες θέσεις. Είμαι όμως και λυπημένος που δεν έχω καταφέρει να κερδίσω. Είμαι όμως γρήγορος και ανταγωνιστικός. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Marquez».

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Νίκη απ’ τα pits για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αντέγραψε τους Dani-Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα