• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Test: «Βρεγμένη» η 1η ημέρα!
Είχε μια πτώση ο Marquez!
Νέα 16/07/2014 - 10:33

Το ιδιωτικό τεστ του HRC, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Marc Marquez και τον Dani Pedrosa, ξεκίνησε χτες στο Brno αλλά όχι με τους καλύτερους οιωνούς.

 

Η δυνατή βροχή λίγο μετά το ξεκίνημα των δοκιμών, άφησε βρεγμένη την πίστα και το δίδυμο της ομάδας αρκέστηκε να δοκιμάσει κάποιες βρόχινες ρυθμίσεις. Ο Marquez μάλιστα, είχε και μια μικρή πτώση στην στροφή 5 της πίστας.

 

Προς το τέλος της ημέρας είχε κάπως στεγνώσει η πίστα και ο καθένας από τους αναβάτες κατάφερε να ολοκληρώσει 49 γύρους πάνω στην νυν μοτοσυκλέτα του. Σήμερα θα ανέβουν στις RC213V του 2015.

 

«Το πρωί που έβρεξε μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο βρεγμένο και είχα μια μικρή πτώση. Μέχρι το απόγευμα είχε στεγνώσει η πίστα, αν και η πρόσφυση δεν ήταν καλή. Στο τέλος όμως είχαμε υψηλότερη θερμοκρασία και πιο πολύ κράτημα και δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές στο στήσιμο», σχολίασε ο Marquez.

 

Από την πλευρά του, ο Pedrosa υπογράμμισε: «Έβρεξε πολύ στην αρχή και καταφέραμε να οδηγήσουμε στο βρεγμένο. Μετά το μεσημεριανό η πίστα είχε στεγνώσει, αλλά ήταν βρώμικη και δεν είχε καλή πρόσφυση. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε πολλά πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αύριο».

 

Η Honda δεν έδωσε στη δημοσιότητα χρόνους.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα οδηγώ μέχρι τα 40!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεταγραφές MotoGP, μετά την Γερμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα