• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τίτλος στην Aragon;
Το σημαντικό είναι να τον κερδίσω, το που δεν έχει σημασία!
Νέα 22/07/2014 - 00:52

Αήττητος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο Marc Marquez προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα με 77 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Ο Ισπανός αυξάνει τη διαφορά του κατά 8,6 βαθμούς σε κάθε αγώνα (μ.ο.) και αν συνεχίσει έτσι θα έχει διαφορά που θα του εξασφαλίζει τον Τίτλο από την Aragon και τον 14ο Γύρο του Πρωταθλήματος! 

 

Λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα ανατραπούν με εντυπωσιακό τρόπο στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, με τον 21χρονο άσο να παραδέχεται μεν ότι θα ήταν ωραία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπροστά στους συμπατριώτες του, αλλά προέχει πάνω απ’ όλα να εξασφαλίσει τον Τίτλο και όχι το που θα γίνει αυτό.

 

«Όχι, δεν σκέφτομαι αν θα κερδίσω το Πρωτάθλημα μέχρι την Aragon. Το πιο σημαντικό είναι να το κερδίσω, το που δεν έχει σημασία», σχολίασε ο Marquez.

«Οπωσδήποτε δεν θα είναι το ίδιο όπως στην Aragon, αν για παράδειγμα το κέρδιζα στην Αυστραλία, διότι εκεί θα βρίσκονται όλοι οι φίλοι και συγγενείς μου. Είναι όμως πολύ δύσκολο να σκεφτώ ότι και το δεύτερο μισό θα εξελιχθεί όπως το πρώτο».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Dani, Jorge και ο Valentino είναι πολύ καλοί αναβάτες και κάποια στιγμή θα σταματήσω να κερδίζω. Το σημαντικό είναι να το συνειδητοποιήσουμε και να διαχειριστούμε το προβάδισμα», πρόσθεσε.

 

Πάντως αν δεν τα έχει καταφέρει μέχρι την Aragon, ο επόμενος γύρος της Ιαπωνίας θα ήταν το ιδανικό σκηνικό για την ομάδα του νεαρού, την Repsol Honda.

 

Επόμενο άρθρο »

Και τώρα τι με τον Aleix Espargaro;

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Στα ενδότερα της Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα