• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και τώρα τι με τον Aleix Espargaro;
Οι επιλογές του Ισπανού άσου της Forward
Νέα 22/07/2014 - 13:28

Με την Ducati να οριστικοποιεί τους αναβάτες της για το 2015, οι επιλογές του Aleix Espargaro περιορίζονται αισθητά, αν και θεωρητικά ο Ισπανός που εντυπωσιάζει και φέτος πάνω στην OPEN μοτοσυκλέτα του, έχει εν δυνάμει να επιλέξει ανάμεσα σε τρία εργοστάσια. 

Από αυτά, η θέση στην Movistar Yamaha πρέπει να θεωρείται μακρινό όνειρο για τον Aleix, μιας και αργά ή γρήγορα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Jorge Lorenzo. Έτσι μένουν η Suzuki και η Aprilia.

Ολοένα και περισσότερο ακούγονται έντονες οι φήμες ότι η Aprilia θα επιστρέψει στο MotoGP το 2015, αντί του 2016 όπως ανακοινώθηκε αρχικά και ο Espargaro μπορεί να ξαναβρεθεί στη μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή με τον οποίο πανηγύρισε δυο χρονιές την πρωτιά ως η καλύτερη CRT (2012-2013) με την ομάδα του «Aspar».

 

Πάντως η ασφαλέστερη επιλογή του Aleix παραμένει η περίπτωση της Suzuki. Το εργοστάσιο είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα του χρόνου και ο Davide Brivio θέλει να φέρει στην ομάδα ένα μεγάλο όνομα από το MotoGP.

Αν εξαιρέσουμε τον Lorenzo, ο Aleix Espargaro - έκτος στη βαθμολογία με μια pole στο Assen και δυο τέταρτες θέσεις φέτος - είναι ο μόνος διαθέσιμος από τους πρώτους οκτώ της βαθμολογίας. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 και rookie στην Moto2 - όπου έχει ήδη πάρει μια νίκη - Maverick Vinales, έχει ήδη συμφωνήσει για τη δεύτερη θέση στην ομάδα της Suzuki.

 

Πάντως έχει αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να δούμε τα δυο αδέρφια Espargaro στην ομάδα της Monster Tech 3!

 

Επόμενο άρθρο »

H Ducati με έξι μοτοσυκλέτες το 2015;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τίτλος στην Aragon;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα