• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ήδη σκέφτομαι τη νέα σεζόν!
Ο Αμερικανός μιλά για την πορεία της ανάρρωσής του
Νέα 27/07/2014 - 00:06

Η πορεία της ανάρρωσης του Nicky Hayden βαίνει καλώς, αν και ο Αμερικανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρόν στους δυο επόμενους γύρους του MotoGP σε Indianapolis και Brno. 

Το πρόβλημα με τον καρπό ταλαιπωρεί τον Hayden από τις αρχές Μαΐου, με τον Αμερικανό να έχει χειρουργηθεί δυο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια στις αρχές Ιουνίου και τη δεύτερη την περασμένη Τετάρτη.

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία ανάρρωσής του, λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα της επέμβασης που έκανα την περασμένη εβδομάδα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλήματος κι έχουμε μάθει να τους διαχειριζόμαστε».

 

«Όλοι γνωρίζετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με τον καρπό μου και παρά το ότι έκανα εγχείριση τον Ιούνιο, οδηγούσα με δυσκολία και δεν μπορούσα να αποδώσω σύμφωνα με τον καλό μου εαυτό».

 

«Ο δεξιός μου καρπός (σ.σ. μετά και τη δεύτερη επέμβαση) θα μείνει ακίνητος για μια εβδομάδα ακόμα. Μετά θα ξεκινήσουμε αποθεραπεία και σταδιακά θα ανακτήσω την κινητικότητά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους χορηγούς και τους οπαδούς για την υποστήριξή τους», πρόσθεσε.

«Σύμφωνα με τον γιατρό μου, η πορεία της ανάρρωσης είναι σε καλό δρόμο, κάτι που είναι θετικό. Χρειάζεται υπομονή. Πήρα την απόφαση να μπω στο χειρουργείο για να επιστρέψω στις καλές μου εμφανίσεις. Το έκανα με τη σκέψη ότι θα ήμουν υγιής στο τέλος της σεζόν και ήδη σκέφτομαι την επόμενη».

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αλλάξουμε τον Dani!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Avintia επιβεβαιώνει ότι μιλά με Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα