• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αλλάξουμε τον Dani!
Την εμπιστοσύνη του HRC στον Pedrosa επανεπιβεβαιώνει ο Nakamoto
Νέα 31/07/2014 - 15:04

Η Honda ουδέποτε σκέφτηκε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Dani Pedrosa. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Shuhei Nakamoto σε πρόσφατες δηλώσεις του στην MCN. 

 

Παρά το γεγονός ότι ο Pedrosa δεν έχει καταφέρει ποτέ να ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία, εν τούτοις η εμπιστοσύνη που του δείχνει το HRC είναι μεγάλη. Και όχι αδικαιολόγητα, μιας και ο Ισπανός έχει αποδείξει πέρα πάσης αμφισβήτησης, ότι είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες των τελευταίων χρόνων στο MotoGP.

«Μιλήσαμε μόνο με τον Dani και είμαστε χαρούμενοι που τον κρατήσαμε στην ομάδα», σχολίασε ο αντι-Πρόεδρος του HRC.

«Οι Marc και Dani είναι κορυφαίοι αναβάτες και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που θέλαμε να τους κρατήσουμε και τους δυο».

 

«Για μένα δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα ή ο χαρακτήρας. Από τη στιγμή που είναι γρήγοροι δεν με ενδιαφέρει. Πάντως και η σχέση ανάμεσα σε Marc και Dani είναι πολύ καλή», πρόσθεσε.  

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι το HRC θα επέμενε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Pedrosa για έναν χρόνο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική: «Μιλήσαμε για συμβόλαιο ενός χρόνου, για συμβόλαιο 1+1 και για δυο χρόνια. Ο Dani προτίμησε τα δυο χρόνια».

Πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ο Nakamoto είχε δηλώσει ότι η Honda θα μιλούσε με τον Jorge Lorenzo. Ερωτηθείς γι’ αυτό, αρκέστηκε να απαντήσει αστειευόμενος:

«Είναι πολύ αργός..! Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Dani και αυτό είναι όλο».

 

Επόμενο άρθρο »

O Suppo αξιολογεί το Πρωτάθλημα μέχρι τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ήδη σκέφτομαι τη νέα σεζόν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα