• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Suppo αξιολογεί το Πρωτάθλημα μέχρι τώρα
Ο Marquez δείχνει ανίκητος, ο Pedrosa άτυχος με το χέρι του
Νέα 01/08/2014 - 20:48

Με τον Marc Marquez να κυριαρχεί και να παραμένει αήττητος το 2014, αλλά και τον Dani Pedrosa να ανεβαίνει αρκετές φορές στο βάθρο, ο Livio Suppo - και γενικότερα οι άνθρωποι του HRC - μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. 

 

«Ο Marc κάνει απίστευτη δουλειά. Ο πρώτος αγώνας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, διότι προερχόταν από τραυματισμό. Είχε κάνει μόνο τρεις ημέρες δοκιμών τον χειμώνα, σε σχέση με τους άλλους που έκαναν εννέα», σχολίασε ο Suppo στο motogp.com.

«Έτσι λοιπόν, κανείς δεν περίμενε να πάρει τη νίκη. Πίστευα ότι θα μπορούσε να ανέβει στο βάθρο, ή να βρεθεί κοντά σ’ αυτό, αλλά όχι και τη νίκη! Αυτό του έδωσε μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Στη συνέχεια δεν έκανε κανένα λάθος και δείχνει ανίκητος. Αργά ή γρήγορα βέβαια θα βρεθεί κάποιος δυνατότερος κάτω από συγκεκριμένες συγκυρίες, αλλά μέχρι τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι με ό,τι έχει καταφέρει».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Dani Pedrosa, λέγοντας:

«Νομίζω ότι έχει επηρεαστεί πολύ από το πρόβλημα με το χέρι του, τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση. Μέχρι τότε ήταν πολύ σταθερός και γρήγορος. Έτσι πιστεύω ότι από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δώσει στους οπαδούς του μεγάλες χαρές».

 

Τέλος, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας:

«Όσο κερδίζεις, παραμένεις χαρούμενος κι έχεις κίνητρο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταφέρεις αυτό, αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Με τη δεδομένη κατάσταση του Marc, είναι εύκολο να έχεις κίνητρο και νομίζω ότι αυτό είναι πιο εύκολο για τον οδηγό, απ’ ότι για τους μηχανικούς του».

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και με τον Dani. Είναι καλοί ομόσταυλοι. Γι’ αυτό και ανανεώσαμε με τον Dani, ο οποίος παράλληλα είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες. Πέρα απ’ αυτό, έχει καλή σχέση και με τον Marc και είναι δύσκολο να βρεις δυο τόσο δυνατούς αναβάτες να τα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους».

 

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Μεγάλη βελτίωση στο δεύτερο μισό!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να αλλάξουμε τον Dani!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα