• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Δεν με νοιάζει που θα είμαι του χρόνου
Αρκεί να οδηγώ κάποια μοτοσυκλέτα σ’ αυτό το Πρωτάθλημα!
Νέα 05/08/2014 - 11:50

Ο 19χρονος Jack Miller κάνει ένα καταπληκτικό Πρωτάθλημα στην Moto3, όντας πρώτος στη βαθμολογία έχοντας κερδίσει σε τέσσερεις αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου - πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα - γύρου του Sachsenring. 

Παρά το γεγονός ότι για τον νεαρό Αυστραλό ακούγονται πάρα πολλά για το μέλλον του, ακόμα και ότι θα ανέβει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να περάσει από την Moto2, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν αγχώνεται καθόλου!

 

«Δεν νοιώθω κάποια ιδιαίτερη πίεση, αρκεί του χρόνου να οδηγάω κάποια μοτοσυκλέτα σ’ αυτό το Πρωτάθλημα και θα είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου, αλλά και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, αρκεί να είμαι σε μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Miller στο motogp.com. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν manager όπως ο Ajo να κάνει όλη τη δουλειά για εμένα. Δεν έχω καθόλου άγχος», πρόσθεσε ο Αυστραλός, που στη συνέχεια απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του.

«Μαθαίνεις πολύ περισσότερα με αυτούς δίπλα σου, πιο πολλά απ’ ότι έχω μάθει τα δυο προηγούμενα χρόνια στα GP».

«Το περιβάλλον είναι καταπληκτικό, οι μηχανικοί είναι επαγγελματίες και με πολλές γνώσεις ώστε να μαθαίνω απ’ αυτούς. Αν μπορούσα να τους έχω κοντά μου για το υπόλοιπο της καριέρας μου, θα το ήθελα πάρα πολύ».

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha με τον Nakasuga στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Η LCR συμφώνησε με τον Crutchlow για το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα