• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha με τον Nakasuga στο Motegi
Επιβεβαιώθηκε η έκτακτη συμμετοχή του Ιάπωνα
Νέα 06/08/2014 - 02:53

Η Yamaha επιβεβαίωσε ότι στο GP του Motegi θα βρίσκεται και μια τρίτη YZF-M1, για τον δοκιμαστή της ομάδας Katsuyuki Nakasuga. 

Ο τέσσερεις φορές πρωταθλητής στα Iαπωνικά SBK, έχει κάνει αρκετές έκτακτες συμμετοχές στο MotoGP, με πιο αξιόλογη το 2012 όταν και κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της Βαλένθια, να κάνει την έκπληξη και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και φέτος στο GP της πατρίδας μου, στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου, το MotoGP. Δεν υπάρχει πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον για έναν αναβάτη όπως εγώ. Μιας και θα οδηγώ την Μ1 και είμαι ο δοκιμαστής της ομάδας, η συμμετοχή μου σημαίνει ότι θα αξιολογήσω και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

«Παράλληλα όμως θέλω να πιάσω μια απόδοση α λα “Katsuyuki Nakasuga” που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των φιλάθλων που με υποστηρίζουν! Ελπίζω να έλθουν όλοι στην πίστα για να φωνάξουν υπέρ μου», πρόσθεσε.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Ιάπωνας έχει ένα αξιοπρόσεκτο σερί, μιας κι έχει πάρει βαθμούς σε κάθε έκτακτη συμμετοχή που έχει κάνει στο Πρωτάθλημα, με εξαίρεση τον αγώνα στην Μαλαισία το 2011 που ακυρώθηκε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Navarro στη θέση του Loi

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Δεν με νοιάζει που θα είμαι του χρόνου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα