• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Navarro στη θέση του Loi
Στην ομάδα της Marc VDS στη μικρή κατηγορία
Νέα 06/08/2014 - 02:59

Η Marc VDS ανακοίνωσε ότι ο Jorge Navarro θα αντικαταστήσει τον προσφάτως απολυθέντα από την ομάδα, Livio Loi. 

Ο Navarro, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση της Moto3 του Iσπανικού πρωταθλήματος - πριν τρεις εβδομάδες πήρε την πρώτη του νίκη στην Albacete - θα κάνει το ντεμπούτο του στην Indianapolis.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αντικαταστήσουμε τον Livio, αλλά του θέσαμε ξεκάθαρους στόχους στην αρχή της σεζόν και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει», σχολίασε ο Bartholemy. «Στο πρόσωπο του Navarro βλέπουμε έναν νεαρό αναβάτη που έχει αποδείξει την αξία του στη μικρή κατηγορία του Iσπανικού πρωταθλήματος. Δεν μπορούσε όμως να κάνει το επόμενο βήμα, για οικονομικούς λόγους. Εμείς ως ομάδα έχουμε το απαραίτητο budget και ο Jorge έχει αποδείξει ότι έχει την ταχύτητα. Είμαι σίγουρος ότι θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και με τα δυο χέρια».

 

Ο 18χρονος Jorge Navarro - ο οποίος έχει κάνει τρεις έκτακτες συμμετοχές τα δυο προηγούμενα χρόνια, με καλύτερη θέση την 22η - θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Iσπανικό πρωτάθλημα, παράλληλα με το Παγκόσμιο.

Από την άλλη, το μέλλον του Loi δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος είχε κάνει έναν φανταστικό αγώνα στην Αργεντινή, όπου και πήρε την καλύτερη θέση της καριέρας του (4ος), αλλά στους επόμενους έξι αγώνες δεν κατάφερε να τερματίσει στους βαθμούς.

 

Επόμενο άρθρο »

O Ευάγγελος Νίκου διακρίθηκε στο Παγκόσμιο

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha με τον Nakasuga στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα