• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Ευάγγελος Νίκου διακρίθηκε στο Παγκόσμιο
Στο Κύπελλο Ποδηλασίας ΑΜΕΑ
Νέα 06/08/2014 - 03:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ «ΤΑΛΩΣ» ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ

 

Για άλλη μια φορά ο Εδεσσαιος αθλητης Ευάγγελος Νίκου μας έκανε υπερήφανους. Στη SEGOVIA της Ισπανίας όπου και έγινε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ντυμενος με τα με τα Ελληνικά χρώματα, καταφερε μεγάλες επιτυχίες.

Στην κατηγορία Η2, και συγγεκριμενα στην πρώτη του συμμετοχή σε τόσο υψηλό επίπεδο, έκανε καπληκτικες εμφανίσεις αφήνοντας σπουδαίες υποσχέσεις για το μέλλον. Συγκεκριμένα στον αγώνα αντοχής 36 χιλιομέτρων κατέλαβε την 11η θέση με χρόνο 1:34,33 και στην ατομική χρονομέτρηση 11 χιλιομέτρων την 12η θέση με χρόνο 24,21 που σε σχεση με τον συναγωνισμο θεωρουνται και οι δυο πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Γεματος απο θετικη ενεργεια και πιστη στον εαυτο του ο Βαγγελης μετα τον αγωνα ειπε:

«Με την υποστήριξη της οικογενειας μου και την αμεριστη συμπαρασταση των χορηγων μου, αντλησα ολες μου τις δυναμεις σε αυτην την Παγκοσμια συμμετοχη και θελω να πω σε ολους ενε μεγαλο ευχαριστω.

«Η ζωη μου εχει διδαξει ότι κάποιος πρέπει να είναι υπομονετικος και ότι με αποφασιστικότητα και διατήρηση θετικής αντιμετωπισης σε δυσκολες καταστασεις μπορει κανεις να προσπερνα τα εμποδια. Ελπίζω να μπορω να εμπνεύσω και άλλους, να θέτουν υψηλους στοχους και να ζήσουν τα όνειρά τους", είπε Βαγγελης.

 

O Ευάγγελος Νίκου αγωνηστικε αναμεσα στους 400 απο τους καλυτερους παγκόσμιους παρα-ποδηλατες από 38 χώρες που πηραν μερος στην Segovia, το Σαββατοκύριακο (25-27 Ιουλίου) για το UCI Παρα-ποδηλασία δρόμου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, ηταν το τελευταίο μεγάλο γεγονός πριν από τον επόμενο μήνα που θα γινη το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων ηταν και ο Ιταλος Ολυμπιονικης Alessandro Zanardi στους Ολυμπιακους του Λονδινου 2012, που και κατεκτησε το παγκοσμιο κυπελο στην SEGOVIA της Ισπανιας.

 

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΤΑΛΩΣ» συγχαίρει ολους τους αθλητές για τις σπουδαίες επιτυχίες που τιμούν τη χώρα και τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι για αυτές τις επιτυχίες των αθλητών μας που από αύριο ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Greenville των Ηνωμένων πολιτειών 28 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου. Σεαυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και οι ανάγκες πάρα πολλές.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επιστροφή στη δράση!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Navarro στη θέση του Loi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα