• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bradl στην Forward Racing το 2015!
«Είναι δυνατός οδηγός και ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα μας»
Νέα 07/08/2014 - 16:59

Κάτι που ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαιώθηκε και επίσημα με τον Stefan Bradl να υπογράφει συμβόλαιο με την NGM Forward Racing για το 2015.

Ο Γερμανός ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι είχε χάσει την εμπιστοσύνη του HRC και ήταν αναγκασμένος να ψάξει να βρει αλλού καταφύγιο για την επόμενη σεζόν. Παρά το ότι η LCR ήθελε τον Γερμανό, του έγινε μάλιστα πρόταση όπως αποκάλυψε ο Cecchinello με το οικονομικό βάρος να αναλαμβάνει ο νέος χορηγός της ομάδας (CWM), οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Bradl είχε χάσει το ενδιαφέρον του και κινήθηκε γρήγορα για να εξασφαλίσει θέση στην Forward Racing. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 το 2011, θα αναλάβει λοιπόν την εξέλιξη της OPEN μοτοσυκλέτας της ομάδας.

Μια μοτοσυκλέτα - με κινητήρα από την M1 και πλαίσιο από την Forward το 2015, που έχει σχεδιάσει ένας πολύ έμπειρος σ’ αυτόν τον τομέα και πρώην τεχνικός της FTR, ο Mark Taylor - που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα χέρια του Aleix Espargaro.

Θυμίζουμε ότι στο Sachsenring ο Ισπανός άσος δοκίμασε το πλαίσιο της ομάδας και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτό.

Με έναν αναβάτη της αξίας του Stefan Bradl, η ομάδα της Forward Racing θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Γερμανός ήθελε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το 2015 - δήλωνε μάλιστα ότι δεν απέκλειε και την επιστροφή στην Moto2 - και η Forward Yamaha ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που είχε.

Με δεδομένο τώρα ότι ο Aleix Espargaro θα φύγει από την ομάδα, πιθανότατα για την Suzuki τη νέα χρονιά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα καλύψει τη δεύτερη θέση στο γκαράζ.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Alex de Angelis που θα αντικαταστήσει τον Colin Edwards στο Brno και στους τρεις γύρους σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία. Δεν έχει αποκλειστεί εντελώς και η πιθανότητα να δούμε τον Dominique Aegerter δίπλα στον Bradl.

Πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του Γερμανού, ο Giovanni Cuzari σχολίασε:«Καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά τον Stefan Bradl στην ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι είναι ένας δυνατός αναβάτης και ότι το “πακέτο” που έχουμε ταιριάζει στο στυλ του».

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία. Επιπρόσθετα, η Γερμανία αποτελεί σαφώς μια σημαντική αγορά και είναι πολύ καλό για εμάς που έχουμε έναν δυνατό Γερμανό οδηγό στην ομάδα μας», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Υπέγραψε για δυο χρόνια ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Στην Indy για τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα