• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Στην Indy για τη νίκη!
Σε μια πίστα που έχει καλά αποτελέσματα τα 4 τελευταία χρόνια!
Νέα 07/08/2014 - 16:14

Ο Dani Pedrosa θα είναι και πάλι ένας από τους αναβάτες που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το σερί των συνεχόμενων νικών του Marc Marquez, καθώς το Πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι μετά από μια σύντομη διακοπή περίπου τριών εβδομάδων.

«Νοιώθω ήρεμος και έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν», τόνισε ο Dani Pedrosa. «Ο δυνατός αγώνας που κάναμε στην Γερμανία, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της ανανέωσής μου πριν το διάλειμμα, ήταν ο τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσω το πρώτο μισό».

Ο Pedrosa έχει δυο νίκες στην αμερικανική πίστα, το 2010 και το 2012, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς στο βάθρο, κατακτώντας είτε την πρώτη, είτε τη δεύτερη θέση.

«Στην Indy είχα μερικά καλά αποτελέσματα στο παρελθόν κι έτσι ο στόχος μου είναι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη. Προφανώς και πρέπει να μάθουμε τη νέα δομή της πίστας κι έτσι θα είναι πολύ σημαντικό να μελετήσουμε αυτές τις αλλαγές με την ομάδα μου, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα», πρόσθεσε ο δεύτερος στη βαθμολογία, Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl στην Forward Racing το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα